Tynka - nie poznaliśmy płci, ale na usg widziałam jajka [emoji23], wiec myślę że to synek
Imama- teraz z perspektywy czasu to nie starała bym się codziennie, bo już z tego mam dwóch synów, co prawda z 1.bardziej wpadka w sensie że owulacja mi się przesunęła ale z drugim teraz to mieliśmy naprawdę dużo seksu , codziennie i po kilka razy i jeszcze się zakwaszałam , dieta i inne i co też nic z tego,3 raz jeszcze spróbujemy i będę się starać z przerwą tygodniowa zajmę się bardziej facetem, żeby go wspomóc , aniżeli tylko skupić się na sobie i swojej diecie, jeśli chodzi o te książkę myślę że to ich wiek bardziej miał coś wspólnego , i może wtedy faktycznie taki seks codzienny tez jakoś corkowo , czytałam o tym kiedyś jak się tworzą plemniki itp.
Maziajka- nie myślałam że dziewczynka cały czas bo przy takich staraniach i przykladaniu się do diet i innych ze nie było innej opcji - ale jednak [emoji23]
Gagatek- uwierz rozumiem Cię, ale ja dochodzę do wniosku ze np. Odczuwanie zazdrości bo ktoś ma córkę jest bez sensu ,owszem.sciska mnie w środku ale i tak wiem co się urodzi u nas ,i nie możesz tego zmienić ani ty ani ja, dla chłopaka fajnie mieć brata ale rozumiem ze córkę tez by się chciało , ja mam zamiar próbować jeszcze raz tylko innym sposobem, może ci się odmieni jeszcze i za kilka lat będziesz chciała jeszcze raz spróbować, 2 lata to fajna różnica u mnie będzie niecałe 3,5 roku. Myślę że warto się skupić na tym ze będzie tych dwóch synków a nie ze nigdy córeczki nie będziesz miała - jak to się mówi nigdy nie mów nigdy
, a powiedz mi bo nie pamiętam mąż też brał suplementy itp czy tylko ty?
Airfix - no i jak tam wózek
?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom