Ja mam 5 letniego syna i 5,5 miesięcznego, także niedawno z brzuszkiem jeszcze byłam- trochę to ciężkie jak znów pomysle ze ciąża poród kp itd.
Owszem miałam wątpliwości nadal czasem mam gdzyz moj synek ma dopiero piątec miesięcy a następny zaniedlugo szkoła wiec tez będę miała dużo na głowie. Szczerze to myślałam ze druga bedzie córeczka bo i tak duża juz różnica 5 lat miedzy nimi. Planowałam, zaszłam 4 dni przed owu, staraliśmy sie 8 miesięcy gdzyz wzięłam pod uwagę teorie ze plemniki męskie nie dożywają tak długo. Razem z mężem zdecydowaliśmy ze chcemy trzecie dziecko wiec chce jak najszybciej zaczac zeby jak jednak bedzie trzeci chłopczyk nie było takiej dużej różnicy miedzy najstarszym. Akurat Ty masz juz dużych synow wiec to tez inna sprawa. Ogólnie moja mama i siostra wiedza ale tak to nie mowię nikomu bo nie mam zamiaru wysłuchiwać: co jak bedzie trzeci chłopczyk itd. Juz sie nasłuchałam w ciazy jak pytali i odpowiadałam ze drugi syn to załamka w oczach jakby niewiem jaka tragedia sie stała! I prawie każdy mowil do trzech razy sztuka- trzecia bedzie córa...
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom