reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia te trzymam kciuki. Moze akurat na święta. A ile dni przed owu staranka?
Monia- No podobno jak wiecej niż 3 dni to wlasnie częściej chłopaki. Ale jakby nie było to wiecej czynników jest za to odpowiedzialne wiec ja juz na odstęp tak nie będę patrzyć. Pewnie zacznę staranka jak tylko test pokaże owu i wtedy zakwaszanie ot taka moja strategia [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiem Wam, że juz większośc sąsiadów wie o mojej ciąży, bo widać już brzuszek, a po pierwszej ciaży szybko wróciłam do figury sprzed ciąży, więc teraz już nie da się ukryć, ze kurtka mi odstaje na brzuchu ;)
I Wam powiem, że dosłownie kazdy: "znacie już płec? pewnie chcecie dziewczynkę?", "Super jakby była dziewczynka", "Zamówiliście już córeczke?". No dosłownie, jak to pytanie czy znamy płeć jeszcze zdzierże, bo człowiek istota ciekawa, ale te dopowiedzienia to mnie tak wkurzają.
A my nie zdradzamy narazie płci, ale mówie, że mi to obojętne, i jak dla mnie może byc drugi synek.

Elena to najgorsze wlasnie. Wiem bo miałam to z drugim synem a serio byłam chora na córkę wiec pewne rzeczy bardzo mnie smucily. Teraz to obojętnie czy syn czy córa nic nikomu nie powiem. A lepiej niech z takimi tekstami mi nie wyjeżdżają...

Antonia te trzymam kciuki. Moze akurat na święta. A ile dni przed owu staranka?
Monia- No podobno jak wiecej niż 3 dni to wlasnie częściej chłopaki. Ale jakby nie było to wiecej czynników jest za to odpowiedzialne wiec ja juz na odstęp tak nie będę patrzyć. Pewnie zacznę staranka jak tylko test pokaże owu i wtedy zakwaszanie ot taka moja strategia [emoji41]

Staranka miałam w 5,6,10,11,15 dc [emoji3]poszalelismy [emoji3] a owu? Być może 13, być może 14, być może 15? Nie wiem, bo nic nie czułam i śluzu brak [emoji1]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ogólnie olewam w drugiej ciąży teksty w stylu, że przydała by się córka, bo było mi to obojętne. Ale jak powiedział do mnie znajomy w wieku ok 43 lat, któremu młoda żona miała też urodzić syna, że chyba taka moja dola i zawsze będę mieć synów. Aż się zagotowałam, znawca tematu. Ale grzecznie odpałam, że jestem z tego dumna :). Teraz jego żona też jest w ciąży w 7tyg. Ostatnio go spotkałam i pyta mnie to teraz pora na córkę. Na co ja oby syn, w końcu taka moja dola :D. Nie wiem czy pamiętał ale miałam satysfakcję. Wróciłam do domu i po złości mówię do męża, oby mieli 2go syna! Oczywiście życzę im jak najlepiej, najzdrowszego drugiego syna :)

Myślę że się udało [emoji3] mam 26 dc i plamienie. Różowe, śluzowe, nie krwiste. Nigdy przenigdy tak nie mialam. Czy w ciąży czy nie. Nawet nigdy nie mialam tak wcześnie @ więc co to? [emoji3]

Myślę że się udało [emoji3] mam 26 dc i plamienie. Różowe, śluzowe, nie krwiste. Nigdy przenigdy tak nie mialam. Czy w ciąży czy nie. Nawet nigdy nie mialam tak wcześnie @ więc co to? [emoji3]

Antonia, trzymam kciuki :) będzie dobrze. Staraj się teraz o tym nie myśleć żeby się nie nakręcić :)

reklama
Antonia zgadzam sie z Araya i trzymam kciuki!!

Dziewczyny jak zyc ! Z tym jedzeniem bo zwariuje co Wy jadlyscie te wymioty mnie do szalu doprowadzaja kij ze mna ale boje sie ze dziecko zaglodze..

010igov3fkey3mez.png

Do góry