reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hejka

Aiefix wlasnie melduj jak u Ciebie!!

Antonia niestety nie pomoge ja tam strzelalam dziennie haha:D zobaczymy co bedzie.

Elena nie przejmuj sie ! Bez przesady ja pierwsze sweterki.kupilam juz jakos w 8tc.Teraz nie bede kupowac do poki nie poznam plci bo po prostu jak bedzie chlopak to i tak za wiele nie kupie.Procz lozeczka poscieli.i wanienki.Na pewno bede sobie to rozkladac w czasie tymbardziej ze mam remont generalny bede wymieniac kuchnie, robic nam od podstaw sypialnie wiec koszty duze i wszystko trzeba rozplanowac.

Nie wierze w zabobony co wiecej bede chrzestna w ciazy a tak.podobno nie wolno.

reklama
Czesc dziewczyny. Czytam was troche i moge doradzic tym ktore planuja dziewczynki wziasc pregnyl na pekniecie pecherzyka i po tym dzialac jakies 5 - 7 godzin po wzieciu. Wysokie stezenie hcg ktore jest w pregnylu sprzyja poczeciu dziewczynek. Jakis tam profesor przeprowadzil ponobno dozens badan na ten temat. Tak gender dreaming pisze.

Teraz planuje chlopca tylko nie wiem w ktore dni celowac. Wszystkie strony mowia cos innego. Moze cos doradzicie tyle tu chlopczykow w drodze i juz urodzonych.

Gdyby ten pregnyl był tak oczywisty dziewczynkowo już dawno by o tym trabili[emoji12] no ale może coś w tym jest, jak w każdej metodzie [emoji6] komu wyszło to dobrze ale jest wiele przykładów gdzie staranka przynoszą odwrotny efekt [emoji4]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Katarek witaj. Musze poczytać bo nic na temat pregnylu nie czytałam.
U mnie bardziej sie sprawdza poprostu genetyka.
A Wiec jak u Ciebie, ma twoj partner rodzeństwo? jeśli tak to czy maja dzieci i jakiej płci?

Ja osobiście mam dwóch synow. Jeden bez planowania, drugi 4 dni przed owu, co dwa dni staranka po @. Wiec teoria odstępu sie nie sprawdziła. Jeśli chodzi o diete to faktycznie pominęłam ten punkt bo myślałam ze mało wpływa: ale z tego co czytałam to typowo chłopczyka wiec moze faktycznie cos tam miała wpływ

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No tak na pregnyl potrzebna recepta. Ja mieszkam w uk chodzilam na monitoring i gin polecila gonadropiny czyli pregnyl by napewno pekl jako ze byl to juz moj 6 cykl staran. Po pregnylu udalo sie po tylko jednej akcji. Iczywiscie niewiadomo czy to pregnyl czy to ze proba byla tylko jedna. Juz szukam gdzie znalazlam info o tym pregnylu.

reklama
Imama o gonadropinach jest watek na tym forum na stronie 8089. Gdzies to jeszcze czytalam ale nie moge znalezc. Moj partner ma brata maja 7 letnia dziewczynke i 3 letniego chlopca. Geny na pewno tez maja wplyw a tak naprawde co i jaki to ludzkosc chyba nigdy sie nie dowie. Ma to swoj urok nie sadzicie?

Do góry