reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

My też musieliśmy wybrać imię żeby pasowało i w Polsce i Anglii . Został więc Bruno i nikt nie ma problemu z wymową i nie przekręcają, choć jest to starogermańskie imię . Mnie podobał się Borys ale starszy syn i moja mama mówili , że to imię dla psa ;) .
Dla chłopca podoba mi się Franio, Kajtek:) Dla dziewczynki Sara ale mój mąż nie bardzo .
Mam od wczoraj straszną migrenę , może znacie jakieś sposoby domowe na walkę z nią . W ciąży można tylko paracetamol a ja mam na niego uczulenie i się męczę :(.
Ogólnie jakoś dzień zaczyna się do dupy. Przy podcieraniu miałam trochę krwi w sluzie :( . No nic jak przejdzie migrena to jakoś się ogarnę ;)

reklama
Rozmawialam dziś z moją mamą i mówię ze kupilsimy pierwsza sukieneczke. A Ona ze nie powinno się kupować przed narodzeniem dziecka ubrań bo jest taki zabobon. Ale mnie wkurzyla... przy synku od 20tc kupowałam ubranka. A resztę wyprawki koło 35 tc. A teraz mi mówi ze mam nic nie kupować bo przy drugim dziecku nic się nie kupuję..no świetne podejscie.
Wreszcie chciałabym cieszy się ciąża...a nie co chwila stresować. A ta mi taki tekst mówi. Az płakać mi się chce :(

Ja w 4 miesiącu kołyskę kupiłam i tak do końca ciąży po trochę wszystko komletowalam ale ja zawsze na przekór wszystkim zabobonom na złość robiłam bo w to nie wierzę. Teściowa tylko sie stresowała i mi dogryzala ze nie powinno się kupować.

Eleena spokojnie sobie wszystko kompletuj bo później nie będziesz miała na to siły jeszcze jak termin masz w letnim czasie to ciężko w 9 miesiącu chodzić po sklepach ja przynajmniej tak miałam. Torbę reż wcześniej Spakowałam.

Antonia -z racji ze mi się teraz nie udało , to myślę za 3 podejściem obiore metodę - tydzień postu i 2 dni przed strzał jeden i cały czas zakwaszanie z miernikiem ph , i ewentualnie O+12, niby 2 dnia jest więcej plemników męskich także ja bym chyba jeden złoty strzał robiła aniżeli kilka :), no i oczywiście już mam plan obniżać testosteron u mojego tylko czekam na opis Airfix :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry