reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Z tym pragnylem to pewnie tak pół na pół.
Mam znajomą co ma bliźniaczki 2 dziewczynki po zastosowaniu pregnylu a druga w wyniku inseminacji i zastosowaniu pregnylu na slicznego synka. Pasowaloby zrobić rozeznanie wśród innych osob co stosowały ten pregnyl ile jest wśród nich coreczek a ile synkow ;-)

reklama
Elena podejrzewam ze wlasnie pol na pol bo w innym wypadku wszystkie dzieci z inseminacji byly by dziewczynkami.skoro pregnyl taki dziewczecy jednak.najszczesciej wlasnie jego sie stosuje przed inseminacja.

ganngov3gi2clzee.png

No jak każda metoda to pewnie pol na pol.

Dzieki katarek juz znalazłam.
Nigdy nie wiemy co zadziałało.
Ja byłam pewna ze będę miała córeczkę z takiego odstępu a jednak jest inaczej i mam chłopców.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama musisz niec super warunki tam w srodku 4 dni przed owu i sie udolo zajsc. A zauwazylyscie pewna prawidlowosc czy to tylko ja mam takie paranoje ze chlopcow maka zazwyczaj kobiety ktore zdrowo wygladaja tzn maja geste lsniace wlosy i ladna cere a dziwczynki te ktore sie caly czas odchudzaja a w zwiazku z tym sa niedozywione. Wsrod moich znajomych sie sprawdza.

Katarek ja mam dwóch synów. Było tak: za każdym razem udało się w pierwszym miesiącu starań :)Seks codziennie - raz dziennie wieczorem przez miesiąc. Żadnych suplementów, diet itp.

Katarek ta prawidlowosc u mnie sie nie sprawdza. Mieszanie. Moze fakt ze na diecie często sie je dużo (bądź tylko) nabiału ma na to wpływ.
Ogólnie to przewaga w moim towarzystwie chłopaków. Teraz znajoma wlasnie sie spodziewa córki ale to wiedziałam ze bedzie córa bo brat męża ma dwie córki tez.
Inna kumpela teraz jest w ciazy z synem i tez starała sie wlasnie codziennie.
Ja starałam sie przez 8 miesięcy staranka do 5 dni przed owu a jak zmniejszyłam do 4 to odrazu siadło.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja czytalam duzo forum z in gender i genderdrwaming. Ich wskazowki co do staran na okreslona plec roznia sie troche a jesli chodzi o ilosc podejsc to bardzo bo ingrnder mowi raz na chlopca w owu a gender dreaming tak jak wy seks co dzienninie badz co drugi dzien. Cos w tym musi byc. Pomysl ktory podala maziajka na dziewczynke wydaje mnie sie wiec bardzo trafny. Nie wiedzialam do ktorej strony sie stosowac teraz mysle ze bede wierzyc bardziej gender dreaming☺

reklama
Dziewczyny a karmila ktoras piersia i zaszla w ciaze z chlopcem ja karmie i planuje czy sie uda to nie wiem. Nie potrafie malej odmowic a wiek (mam 35 lat) mowi mi ze nie moge czekac dlugo.

Do góry