reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Antonia nie stresuj sie to dopiero 1 cs.Ja na poczatku tez sobie myslalam ze zajde juz w czerwcu i bede miec wakacje w domu a tu klops jeszcze ladnych kilka miesiecy trzeba bylo pracowac.Takie starania o dziecko bardzo ucza cierpliwosci....

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Imama- no ze mną nic :) , jakiegos dola ostatnio mam duzo na glowie wszystko mnie wku..-czas leci jak szalony a ja tu nie gotowa :/ , jak twoje chłopaki się nazywają ? Ja bym miała synków Xymka i Tymka , ale W. Chce Danielka, ja wolę bardziej rzadsze imiona ale na nic wpaść nie mogę , zagwostka jak nie wiem co :), chciałam żeby imię było uniwersalne bez zmian w pisowni jak mieszkamy za granicą , ale ciężko znaleźć coś co się podoba ;)

Na haloween- mały chciał być czarodziejem to mu zrobiliśmy jakieś gwiazdki księżyce wycielam ładnie przyklejał sam na pełne, różdżka itp. a dziś poszedł do przedszkola cały ubrany czapka i wszytsko a zaraz zdjął- nie chce i koniec nie przekonasz [emoji23], trochę mnie też przestraszył jak powiedział wczoraj ze on chce być dziewczynka hahahhahah :D

Arya- no mam nadzieje ze u Ciebie okaże się dziewczynka u mnie już nadzieji nie ma, widzę jajka na usg :) , ale jeszcze jedna próba nam zostaje na przyszłość wiec nie ubolewam ;) - ciesze się ze dzidzia zdrowa i Juz nie mogę się doczekać żeby zobaczyc jak wygląda :), ja teraz to samo wszytsko dla chłopca mam, ale masz dużo czasu na zakupy jeszcze , u mnie nubek się podniósł i jest siusiak oby u Ciebie zostało płasko :) hihi

Antonia - szkoda ze przyszła małpa ale za niedługo musi się udać ;)

Elenna- w lidlu będą bodziaki jakoś teraz i jakieś ciuszki dla maluchów :)

Maziajka - ja zawsze kopiuje bo nie raz wcina i człowiek się wpienia, no u mnie Tymka w rodzinie nie ma, jeszcze gadaliśmy ze może Julian ale kurde Julian nie pasuje nam do naszego pierwszego, który ma bardziej "nowoczesne" imię, hm i co tu zrobić , jak będę miała później 3 syna to wyrwe sobie wszytskie włosy z głowy hahah

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka ta pogoda przejściowa to chyba wszędzie taka lipna ze dola idzie załapać.
Moj najstarszy to Niko a młody to Milan. Ogólnie teraz typowo polskie wszędzie a ja zawsze na odwrót. Chciałam zeby była Mia ale No wyszedł Milan. Mama sie smieje ze podobne. Najważniejsze ze nam sie podoba inni mnie nie interesują [emoji6] myślałam jeszcze nad Leo albo Liam ale mojemu nie pasowało. Pewnie jak bedzie trzeci to któreś wybiorę. Niby sie nastawiam na chłopca ale i tak będę zawiedziona nie ma co jak by nie była córa.
Jeszcze fajnie jest Gabrys albo Krystian ale akurat w rodzinie mam.
Moj to był taki płaczek i maminsynek ze to była masakra pierwsze miesiące w przedszkolu a przebrać to sie wogole nie chciał. Ale czarodziej to super pomysł wiec moze zgapie [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama - a nie wiem czy to pogoda czy nie, no ale trudno jakoś to będzie - chyba, o imionach to ja i mój kompletnie dwa inne światy heh mówiłam do W. O imieniu Milan to usłyszałam kategoryczne nie, wiesz no też nie chce żeby było imię typowo angielskie do Polskiego nazwiska ale znowusz aż takie typowo Polskie tez nie może być bo musi działać za granicą i czytam i czytam nic mi nie wpada w umysł fajnego może się jeszcze coś znajdzie - na to liczę :).

A zgap sobie kostium, hehe- sam młody wybrał sobie - ma te wyobraźnię - najbardziej różdżka mu się podobała i zamieniał mnie w żabę hehe,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka- dokładnie za granica trzeba patrzyć jednak jak to bedą wymawiać itd. Znajoma mieszka w szwajcari i chciała nazwać Zuzanna ale "z" czytamy jak "c" wiec by była cucana [emoji23][emoji23] mojemu ani jedno ani drugie sie nie podobało, chciał nazwać Sylwester ale mi to kompletnie nie pasowało a skoro urodziłam to ja wybieram [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry