Imama- no ze mną nic
, jakiegos dola ostatnio mam duzo na glowie wszystko mnie wku..-czas leci jak szalony a ja tu nie gotowa :/ , jak twoje chłopaki się nazywają ? Ja bym miała synków Xymka i Tymka , ale W. Chce Danielka, ja wolę bardziej rzadsze imiona ale na nic wpaść nie mogę , zagwostka jak nie wiem co
, chciałam żeby imię było uniwersalne bez zmian w pisowni jak mieszkamy za granicą , ale ciężko znaleźć coś co się podoba
Na haloween- mały chciał być czarodziejem to mu zrobiliśmy jakieś gwiazdki księżyce wycielam ładnie przyklejał sam na pełne, różdżka itp. a dziś poszedł do przedszkola cały ubrany czapka i wszytsko a zaraz zdjął- nie chce i koniec nie przekonasz [emoji23], trochę mnie też przestraszył jak powiedział wczoraj ze on chce być dziewczynka hahahhahah
Arya- no mam nadzieje ze u Ciebie okaże się dziewczynka u mnie już nadzieji nie ma, widzę jajka na usg
, ale jeszcze jedna próba nam zostaje na przyszłość wiec nie ubolewam
- ciesze się ze dzidzia zdrowa i Juz nie mogę się doczekać żeby zobaczyc jak wygląda
, ja teraz to samo wszytsko dla chłopca mam, ale masz dużo czasu na zakupy jeszcze , u mnie nubek się podniósł i jest siusiak oby u Ciebie zostało płasko
hihi
Antonia - szkoda ze przyszła małpa ale za niedługo musi się udać
Elenna- w lidlu będą bodziaki jakoś teraz i jakieś ciuszki dla maluchów
Maziajka - ja zawsze kopiuje bo nie raz wcina i człowiek się wpienia, no u mnie Tymka w rodzinie nie ma, jeszcze gadaliśmy ze może Julian ale kurde Julian nie pasuje nam do naszego pierwszego, który ma bardziej "nowoczesne" imię, hm i co tu zrobić , jak będę miała później 3 syna to wyrwe sobie wszytskie włosy z głowy hahah
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom