reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy możliwe, żeby to była ciąża?

Mialam po prostu brazowy sluz (ale to już od 26 dc jak nie wiedziałam o ciazy). Jak zrobiłam bete to dostałam luteine i teraz już prawie sluz jest normalny stąd byłam pewna że progesteron podskoczyl
Jeśli nie da Ci spokoju ten progesteron to tak jak pisałaś zbadaj go ponownie z betą. Wiem, że łatwo się komuś pisze ale sprobuj się uspokoić i nie martwić się na zapas 😘

reklama
Daj spokój. Ja jestem chyba jednak nienormalna. Już nastraszylam męża że nic z tego nie będzie 😪😪😪
To jest bardzo normalne :) Ja mam ciążę bezobjawową i w 11 tygodniu uznałam, że ciąża mi się zatrzymała i spakowałam się do szpitala. Na drugi dzień mój lekarz pokazał mi pięknie bijące serduszko i popukał się w głowę. Wiadomo, że na każdym etapie ciąży może się coś wydarzyć i każdy się tego boi. Ale postaraj się dać sobie tę odrobinę radości :)

To jest bardzo normalne :) Ja mam ciążę bezobjawową i w 11 tygodniu uznałam, że ciąża mi się zatrzymała i spakowałam się do szpitala. Na drugi dzień mój lekarz pokazał mi pięknie bijące serduszko i popukał się w głowę. Wiadomo, że na każdym etapie ciąży może się coś wydarzyć i każdy się tego boi. Ale postaraj się dać sobie tę odrobinę radości :)
Ten lęk jest straszny. :( Przepracowałam wiele swoich lęków i wydawało mi się że już będzie ok. Ale ciąża mnie jednak pokonała emocjonalnie. Czuje się jak zagubione dziecko

Progesteron jest o tyle "głupi", że wytwarza się skokowo. I mogło być tak, że w piątek wylapalas najwyższą jego wartość, a dziś najniższą, tylko o tym nie wiesz ;)
Zdaje mi się że wynik testu może być fałszywy bo czytałam że poziom bety wolno spada
Ale masz rację jeżeli do piątku nie dostane @ to zrobię test
Test, czy beta będą na pewno dużo mniej fałszywe niż komentarze na forum.

To mi też tak nagle ustały objawy. Piersi flaki, przestałam czuć dziwny posmak i zaczął pobolewać mnie brzuch. Przepłakalam pół nocy. Na drugi dzień na USG pięknie bijące serduszko ;)

To mi też tak nagle ustały objawy. Piersi flaki, przestałam czuć dziwny posmak i zaczął pobolewać mnie brzuch. Przepłakalam pół nocy. Na drugi dzień na USG pięknie bijące serduszko ;)
Ja teraz znowu dostałam plamien, do lekarza nie mogę się dodzwonić. Brzuch boli. Też już płakałam. Ehh Dziewczyny, dlaczego to jest takie ciężkie?

reklama
Do góry