reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy możliwe, żeby to była ciąża?

Cześć potrzebuję porady
A mianowicie:
8marca poroniłam 6 tygodniu
Dwa tygodnie po ustąpieniu krwawienia współżyłam
Dziś jest 11 kwietnia i @ nadal brak
Zaopserwowalam tylko dzis niewielkie plamienie brązowe, które były chwilowe dosłownie
Czy to możliwe że znów jestem w ciąży? Czy ja juz wariuje. Proszę o rade kto miał podobnie.
Może zrób test ?

reklama
Zdenerwowalam się tym progesteronem najbardziej. Sądziłam że po luteinie urośnie. Powtórzę wszystko w środę.
Może trafiłaś akurat na najniższy szczyt proga, też się stresowałam progiem ale moja ginekolog tłumaczyła mi, że wydzielany jest pulsacyjnie. A jak wiadomo ciąża to nie matematyka, więc głowa do góry kochana! :)

Może trafiłaś akurat na najniższy szczyt proga, też się stresowałam progiem ale moja ginekolog tłumaczyła mi, że wydzielany jest pulsacyjnie. A jak wiadomo ciąża to nie matematyka, więc głowa do góry kochana!
Mialam po prostu brazowy sluz (ale to już od 26 dc jak nie wiedziałam o ciazy). Jak zrobiłam bete to dostałam luteine i teraz już prawie sluz jest normalny stąd byłam pewna że progesteron podskoczyl

reklama
Zdaje mi się że wynik testu może być fałszywy bo czytałam że poziom bety wolno spada
Ale masz rację jeżeli do piątku nie dostane @ to zrobię test
Ja po poronieniu w 9 tygodniu pierwszy okres miałam po 54 dniach, może po prostu czekasz jeszcze na pierwsze "normalne" krwawienie.

Do góry