reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy możliwe, żeby to była ciąża?

reklama
Progesteron jest skokowy. W jednej godzinie możesz mieć 14 a w innej 20.

Przyrost bhcg wcale nie jest słaby. Jest w normie. Co byś chciała od razu 10 000?😄

Zazdroszcze ci takiego wyniku i tracę nadzieję, że kiedykolwiek będę miała dodatnią betę, więc kobieto ciesz się swoim szczęściem 😍

Progesteron spadł na 14.5 mimo luteiny. I zrobiłam TSH bo podobno na początku ciąży lubią być nieprawidłowości i nagle z 1.9 zrobilo się 3. A nigdy nic na tarczyce nie brałam
bo w ciąży tsh lubi rosnąć dlatego zwykle przepisują coś na to, ja zwykle biorę 125mg euthyroxu a w ciąży kazali od razu zwiększyć do 150mg bo na pewno się przyda. Lekarz przepisze. A Ty sie nie martw

Jeżeli chodzi o przyrost bety to jest okej. Zrób sobie kolejną w środę jak się martwisz. Przyrost na poziomie ponad 100% jest bardzo dobry. Minimum to 66%

Co do pregesteronu, niski uznaje się poniżej 10. Twój nie jest może mega wysoki, szczególnie przy luteinie do tego wydziela się pulsacyjnie więc może trafiłaś na spadek. Zawsze też możesz umówić się na jakąś teleporadę i niech Ci zwiększą dawkę

reklama
Cześć potrzebuję porady
A mianowicie:
8marca poroniłam 6 tygodniu
Dwa tygodnie po ustąpieniu krwawienia współżyłam
Dziś jest 11 kwietnia i @ nadal brak
Zaopserwowalam tylko dzis niewielkie plamienie brązowe, które były chwilowe dosłownie
Czy to możliwe że znów jestem w ciąży? Czy ja juz wariuje. Proszę o rade kto miał podobnie.

Do góry