Starasz się o dziecko 6 miesięcy?! Bardziej bym się martwiła po 2 latach. Mam wrażenie że z takim podejściem może tak szybko nie być. Już pisałam że psychika działa na to najbardziej. Czemu nie powiesz sobie będzie to będzie dziecko macie czas. Ciesz się wolnością i małżeństwem. Ile masz lat?Staramy się już pół roku. Nigdy nie robiłam sobie żadnych testów. 24 lipca miałam @ A teraz dostałam 18 sierpnia. Kiedy robi się te testy ? Jak to mniej więcej wygląda bo nie mam o tym zielonego pojęcia co i jak . Myślałam czy nie iść do ginekologa na ten monitoring. Co pomaga by pęcherzyki pękł i doszło do zaplodnienia. Jak mam teraz np wiedzieć kiedy przyjdzie owulacja skoro nie mam pewności co do kalendarza. Dziś mam 2 dzien @, powiedzcie mi czy podczas @ też można zajść w ciążę
Ja zaszłam w ciąże około 18 czerwca i robiłam test ciążowy 2 razy wyło negatywnie nawet miałam plamienia, lekki krew leciała przez 3 - 4 dni. Nie wiedziałam dalej że jestem dowiedziałam sie że jestem w 8-9 tygodniu ciąży a w tym czasie byłam. Okazuje się że najskuteczniejsza metoda to pobranie krwi.