reklama
Markowe wcale nie znaczy lepsze! Sama nieraz się o tym przekonałam (bo to źle zszyte, a to się pruje). Najlepiej samemu namacalnie ocenić, czy produkt jest wart swojej ceny, a często po materiale już widać. Dzieci szybko rosną i raczej nie ma sensu wydawać majątku na ubranko, które maluch będzie miał na sobie kilka razy.
A jeszcze przyjdzie czas gdy trzeba będzie zapłacić za "firmówkę" bo "koledzy takie mają - ja też chcę!"
A jeszcze przyjdzie czas gdy trzeba będzie zapłacić za "firmówkę" bo "koledzy takie mają - ja też chcę!"
Używane ciuszki takze są bardzo fajne, ja zawsze staram sie kupić zadbane i w dobrym stanie. Szkoda wydawać krocie na ubranie, które za miesiac nie będzie już w użytku.
Bernadetta87
Początkująca w BB
Ja kupuję i używane (piorę je kilka razy), jak i nowe
Jednak dzieci bardzo szybko rosną a kupowanie nowych i markowych ubranek sporo kosztuje.
Jednak dzieci bardzo szybko rosną a kupowanie nowych i markowych ubranek sporo kosztuje.
Myślę, że nie ma sensu kupować dzieciakom markowych ubranek, bo dość szybko z nich wyrosną. Ostatnio bardzo spodobał mi się taki chłopięcy komplet z adidasa, ale jak zobaczyłam, że kosztuje prawie 200zł, to się opamiętałam.
Załączniki
katarzy802
Początkująca w BB
Staram się kupować używane, wymieniam się też z koleżankami. Dzieci szybko rosną i kupowanie nowych, markowych ciuszków jest nieekonomiczne
dagadaga19
Początkująca w BB
Witam,
przy córce kupowaliśmy trochę firmowych trochę używanych, przy synku używane i te od polskich producentów. Za sieciówkę zapłacisz sporo a po praniu nadaje się do kosza. Owszem nadal się zdarzy pare sztuk z sieciówek next, h&m.
Zamawiamy głównie przez internet dla maluszka, a dla córki jeździmy do Link do: Butik LalaBubu | Facebook. Buty kupujemy w Link do: KokoLeti | Facebook.
przy córce kupowaliśmy trochę firmowych trochę używanych, przy synku używane i te od polskich producentów. Za sieciówkę zapłacisz sporo a po praniu nadaje się do kosza. Owszem nadal się zdarzy pare sztuk z sieciówek next, h&m.
Zamawiamy głównie przez internet dla maluszka, a dla córki jeździmy do Link do: Butik LalaBubu | Facebook. Buty kupujemy w Link do: KokoLeti | Facebook.
reklama
Podziel się: