reklama
karolinne
Fanka BB :)
Szczerze to nie zwracam uwagi na to jakiej firmy są ubrania dla dziecka ale na to jak są wykonane oraz z jakich materiałów. To jest dla mnie najwazniejsze a nie to aby ubranie miało na sobie znaczek....
Często zamawiam przez internet.
Ostatnio projektowałam dla synka body: Link do: Koszulki z nadrukiem 6000 wzorów - MegaKoszulki o tutaj
Często zamawiam przez internet.
Ostatnio projektowałam dla synka body: Link do: Koszulki z nadrukiem 6000 wzorów - MegaKoszulki o tutaj
Ostatnia edycja:
Zaczarowany_Ołówek
Początkująca w BB
Jak kogoś stać i nie żal mu? Czemu nie. Dla mojego smrodka to kilku razach się zniechęciłam, bo szybko wyrasta a i chwila moment i plamy, to też prać trzeba częściej, kolor się traci.. Jak dla mnie nie warto, ale kto co lubi.
Elencza
Myślę, że nie da się tak precyzowac- markowe czy nie. Wszystkie jakiejś marki są. A czy lepszej, tylko dlatego,że jest drożej i w sklepik w galerii?
Nie przekonuje mnie to..
5-10-15 ten sklep omijam szerokim lukiem- bodziaki są niewyniarowe.. Na rozmiar- długość i szerokość ok, ale rękawów nie wcisne, a syn jakims olbrzymem nie jest.
Mam kilka ciuchów z c&a- jedne ok, ale inne nie.. dwa bodziaki po jednym praniu były do niczego, choć pytałam w 40°...
Mam kilka ciuszków z pepco- tu też reguły nie ma. Natomiast uważam, że lidl robi dobrej jakości ubranka- póki co, nic się nie znoszczylo od prania, a można nawet w 60° prac.
Nie ma reguły, ale uważam, że każda mama - nawet z takimi założeniami, jak kupowanie "drogich" ciuszków zderzył się z rzeczywistością- jak dzieciątko wyrośnie z dnia na dzień z ubranek, które założylo raz...
Nie przekonuje mnie to..
5-10-15 ten sklep omijam szerokim lukiem- bodziaki są niewyniarowe.. Na rozmiar- długość i szerokość ok, ale rękawów nie wcisne, a syn jakims olbrzymem nie jest.
Mam kilka ciuchów z c&a- jedne ok, ale inne nie.. dwa bodziaki po jednym praniu były do niczego, choć pytałam w 40°...
Mam kilka ciuszków z pepco- tu też reguły nie ma. Natomiast uważam, że lidl robi dobrej jakości ubranka- póki co, nic się nie znoszczylo od prania, a można nawet w 60° prac.
Nie ma reguły, ale uważam, że każda mama - nawet z takimi założeniami, jak kupowanie "drogich" ciuszków zderzył się z rzeczywistością- jak dzieciątko wyrośnie z dnia na dzień z ubranek, które założylo raz...
Nie spodziewałam się, że ubranka dziecięce mogą tyle kosztować! Wiadomo, że gdy już nam się uda z mężem, to maluch będzie naszym oczkiem w głowie, ale nie wiem, czy pieniędzy na modne ubranka nie wolałabym przeznaczyć po prostu na fajne zabawki, które zostaną z nim na dłużej
Moim zdaniem warto. Bo w przypadku wielu firm nie chodzi jedynie o markę ale o
jakosć wykonania
certyfikaty
dopasowanie do potrzeb dziecka
Sama kupuję dla swoich dzieci markowe obuwie.Nie bedę na tym oszczędzać bo odpowiednie obuwie w dobry sposób kształtuje stopę malucha
Dobrej jakości buty ortopedyczne dla dzieci dostaniecie w tym sklepie.
jakosć wykonania
certyfikaty
dopasowanie do potrzeb dziecka
Sama kupuję dla swoich dzieci markowe obuwie.Nie bedę na tym oszczędzać bo odpowiednie obuwie w dobry sposób kształtuje stopę malucha
Dobrej jakości buty ortopedyczne dla dzieci dostaniecie w tym sklepie.
Ostatnia edycja:
moim zdaniem nie ma to sensu
ZielonaMamma
Ja ubranka kupuję najtańsze. Oboje dzieci zaczynały mi od rozmiaru 56. Córka ma 4 miesiące i rozmiar 80. Nie ma szans, że będę wydawać dużo na markowe ciuszki, w których dziecko poleży miesiąc. Córce mało co kupiłam, tylko na wyjście do lekarza. W domu zakładam jej ubranka po bracie.
reklama
Nasze dzieci są w tym samym wieku, i serio Twoja córka mając 4 msc nosila rozmiar 80?? Moj syn jest bardzo wysoki, zawsze byl na najwyzszym centylu (nie wiem jak teraz bo przed nami szczepienie), ale na dzien dzisiejszy jest na granicy 80/86. A wyglada na pół roku starsze dziecko...Ja ubranka kupuję najtańsze. Oboje dzieci zaczynały mi od rozmiaru 56. Córka ma 4 miesiące i rozmiar 80. Nie ma szans, że będę wydawać dużo na markowe ciuszki, w których dziecko poleży miesiąc. Córce mało co kupiłam, tylko na wyjście do lekarza. W domu zakładam jej ubranka po bracie.
Jestem w szoku.
Podziel się: