reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy kupować markowe ubranka dla dzieciaczka?

Nasze dzieci są w tym samym wieku, i serio Twoja córka mając 4 msc nosila rozmiar 80?? Moj syn jest bardzo wysoki, zawsze byl na najwyzszym centylu (nie wiem jak teraz bo przed nami szczepienie), ale na dzien dzisiejszy jest na granicy 80/86. A wyglada na pół roku starsze dziecko...

Jestem w szoku.
Szybko rosła. 29.09 będzie miała rok i teraz nosi rozmiar 92. Body 98 po bracie też już dobre, chociaż spodnie 98 zdecydowanie za długie. A synek dopiero co z 98 wyrósł 😅

reklama
Ja niestety głównie piersią 😕 jak już ma lepsze dni, że je normalnie, to zaraz zęby idą, chora czy coś jeszcze przeszkadza i znów wraca do piersi jako głównego pożywienia 😕
Ojej, szczerze mówiąc nie wyobrazam sobie karmić tak duże dziecko. U nas juz dawno mogłabym zrezygnować z mleka calkowicie, ale nie chcę.

Do góry