reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy kupować markowe ubranka dla dzieciaczka?

Dokładnie. To sa raczej pieniadze wyrzucone w błoto, ja wolałabym je przeznaczyć na późniejsze zakupy dla malucha (jakieś książeczki, ciekawe zabawki, które będą stymulowały rozwój malucha).

reklama
W lumpeksach znalazłam mnóstwo świetnych ubranek dla maluszków, więc jeżeli tylko mam okazję, zawsze chętnie tam zaglądam.

Czasem kupuję w outletach, teraz już mi dzieciak wolniej rośnie, więc częściej zabieram na droższe zakupy, ale do 3ciego roku życia w ogóle nie widzę potrzeby, żeby inwestować majątek w ciuchy, bo to kiepska inwestycja :p

Ja jestem krejzolką zakupową i kupuję prawie same markowe ciuchy, bo nie umiem się powstrzymać, ale:
a) poluję na wyprzedażach, prawie nigdy nie kupuję w regularnych cenach,
b) bardzo dbam o ciuszki, od razu zapieram itd. i mam nadzieję, że je później dobrze odsprzedam. No ale powiedzmy sobie szczerze, sprzedając ciuszki KappAhl, H&M w idealnym stanie można dostać naprawdę dobrą cenę.

Pamiętajmy,że mowa tutaj nie tyle o ubraniach dla nas samych,ile dla naszych dzieci. Moim zdaniem nei zawsze muszą być markowe aby były ładne,dobre i wygodne. Wystarczy poszukać promocji w sklepach internetowych gdzie znajdziemy ładne ubranka w niższej cenie.

reklama
Do góry