reklama
Rozwiązanie
Tu mój pierwszy
reklama
Nadszedł dzień spodziewanej i.. test o godz 22.00 pokazał 2 kreseczki!!. Druga słaba bo słaba ale jest widoczna golym okiem i w odpowiednim miejscu na tescie !! Jutro tel do lekarza i będę mieć 100 % pewność. Czyli przeczucie i klucie w jajnikach mnie nie mylilo. Tak bardzo sie ciesze <3
Mała.czarna
Fanka BB :)
Cudownie!! masz zdjęcie testu? Widzisz mówiłam że 3 dni to duuuzoNadszedł dzień spodziewanej i.. test o godz 22.00 pokazał 2 kreseczki!!. Druga słaba bo słaba ale jest widoczna golym okiem i w odpowiednim miejscu na tescie !! Jutro tel do lekarza i będę mieć 100 % pewność. Czyli przeczucie i klucie w jajnikach mnie nie mylilo. Tak bardzo sie ciesze <3
Mała.czarna
Nie ma za co Zrob sobie też bete i progesteron
Fado123
Świetnie ! ciesze się !Nadszedł dzień spodziewanej i.. test o godz 22.00 pokazał 2 kreseczki!!. Druga słaba bo słaba ale jest widoczna golym okiem i w odpowiednim miejscu na tescie !! Jutro tel do lekarza i będę mieć 100 % pewność. Czyli przeczucie i klucie w jajnikach mnie nie mylilo. Tak bardzo sie ciesze <3
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Gratulacje!!!
reklama
Patrycja35
Widać...zrob za 3 dni kolejny lub idz na bete...ja robiłam 3 dzien po dniu i widac różniceZrobiłam test, gołym okiem nic nie widać ale gdy się przyjrzałam bliżej światła Zobaczyłam coś takiego. Razem z mężem kochalismy się raz bez zabezpieczenia w okolicach dni plodnych.Czy to może być kreska fabryczna czy jednak ciaza ?
Załączniki