reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy ktoś może mi to rozszyfrować?

reklama
Hej moje baby.

Cholera czy któraś z WAS jeszcze siedzi na forum?
Joll znowu w ciąży.
Tym razem się uda chodziarz boje się jak jasna cholera :)

Przepraszam za odgrzebanie tematu sprzed roku ale jesteście za wsparcie w moim serduchu do usranej śmierci :)

Przeczytałam cały temat i bardzo Ci Qlfon współczuję straty synka. Nie ma nic gorszego dla rodzica niż pogrzebanie własnego dziecka:-( Jestem 9 lat po takim przeżyciu i wiem że z czasem jest lżej... Tak naprawdę ból ukoił dopiero mój urodzony niedawno synek, ale o pierwszym dziecku nigdy nie zapomnę.

Mam wielką nadzieję że tym razem będzie dobrze, życzę Wam tego z całego serca!
Daję też małą radę, idźcie prywatnie do ginekologa. Wybierzcie takiego którego polecają dziewczyny z Waszego miasta, najlepiej przyjaciółki żony które jej dobrze życzą, które same niedawno rodziły. Albo spytaj na forum regionalnym kogo dziewczyny polecają:tak:

No właśnie jutro wybieramy się do lekarza.
Jako że Szpital Ginekologiczno- Położniczy mamy naprzeciwko naszej kamienicy to na początku idziemy tam
a potem się zobaczy ;-)

Przeczytałam cały wątek od poczatku i jestem w szoku jak byliście traktowani w szpitalu od pierwszych chwil jak Jola zaczęła plamić, nie do WIARY że jej nie przyjęli na Oddział !!!!!!!!! Ja zaczęłam plamić w 10 tyg. na brązowo ciut, ciut i bez badania ginekologicznego na izbie przyjęć natychmiast mnie przyjęli na Oddział, była niedziela, dr powiedziła "proszę pani każde plamienie jest zagrozeniem dla płodu i my mamy obowiązek panią przyjąć na Oddział".... zawieźli mnie na wózku!!!!! ZA 5 min. dali porządny zastrzyk w dooope, leki pod język i wszystko minęło.
Ciesze sie, ze ponownie Wam sie udało i mam nadzije,ze teraz będzie tylko dobrze, a mój przypadek Ci opsałam, abyś w razie czego żądał natychmiastowego przyjęcia do szpitala, walczcie!!!!!!

Życzę duuuużo zdrówka :))))

Hej moje baby.

Cholera czy któraś z WAS jeszcze siedzi na forum?
Joll znowu w ciąży.
Tym razem się uda chodziarz boje się jak jasna cholera :)

Przepraszam za odgrzebanie tematu sprzed roku ale jesteście za wsparcie w moim serduchu do usranej śmierci :)

Trzymam kciuki zeby tym razem wszystko było dobrze!!!!! Jola niech się oszczędza ile tylko może, niech leży, leży i jeszcze raz leży... według mnie najlepiej jak najszyubciej niech ucieka na zwolnienie (jeśli pracuje), no i zero stresu!!! A Ty oczywiście wpsieraj, pomagaj, wyręczaj we wszystkim i podnoś na duchu. I tak jak już ktoś wyżej radził wybierzcie dobrego lekarza, bo to podstawa. Rozeznanie zróbcie wśród znajomych itp. No a tamten szpital który wcześniej zawalił sprawę to olejcie z grubej rury!!! Lepiej wybrać jakiś dalej położony ale taki w którym należycie Was w razie czego potraktują. Trzymam kciuki!

Teraz mieszkamy na drugim końcu polski ale o tamtym szpitalu pamiętam ...
Jak na Allegro zaczną sprzedawać dynamit to kupuje hurtem i jadę odwiedzić rzeźnie w Pruszkowie :)

reklama
Do góry