Witam mam pytanie do pan które są w kolejnej ciąży - czy druga przechodzi się podobnie jak pierwsza miałam w pierwszej okropne wymioty teraz jestem 5-6 tydzień i narazie dobrze się czuje ale obawiam się tego i czy smaki są podobne w pierwszej miałam dziewczynkę i zachcianki kwaśne teraz również i się zastanawiam[emoji6] Dziekuje za odpowiedz
reklama
U mnie rowniez kazda ciaza byla inna. W ciazy z corka mialam nudnosci do samego konca (sic!). W ciazy z synem mdlosci mialam przez 3 miesiace a potem spokoj. W obu ciazach slinilam sie na widok owocow i ryb. Tyle z podobienstw. Z corka super wlosy, cera a z synem na odwrot.
willou
Fanka BB :)
Cześć, ja jestem obecnie w 2 ciąży. Przebieg obu podobny (anemia,podtrzymanie) ale jednak ta druga bardziej bolesna, od początku infekcje,zapalenia. W dodatku pierwsza skończyła się nagle w 37tc z kawałkiem, a teraz kulam się już w 40,2tc z bolesnymi przepowiadającymi, których w pierwszej ciąży aż tak nie odczuwałam.
U mnie pierwsza ciąża super, teraz druga i jest strasznie kiepsko.. mdłości, brak apetytu.. zaczęłam 6 miesiąc i przytyłam dopiero 2kg, ostatnio się waga ruszyła, mdłości ustały, mam nadzieję, że będzie lepiej. Podobno każda ciąża jest inna- trzymam kciuki żeby było u Ciebie spokojnieWitam mam pytanie do pan które są w kolejnej ciąży - czy druga przechodzi się podobnie jak pierwsza miałam w pierwszej okropne wymioty teraz jestem 5-6 tydzień i narazie dobrze się czuje ale obawiam się tego i czy smaki są podobne w pierwszej miałam dziewczynkę i zachcianki kwaśne teraz również i się zastanawiam[emoji6] Dziekuje za odpowiedz
reklama