reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy kazda ciaza taka sama?

Agnesss35

Początkująca w BB
Witam mam pytanie do pan które są w kolejnej ciąży - czy druga przechodzi się podobnie jak pierwsza miałam w pierwszej okropne wymioty teraz jestem 5-6 tydzień i narazie dobrze się czuje ale obawiam się tego i czy smaki są podobne w pierwszej miałam dziewczynkę i zachcianki kwaśne teraz również i się zastanawiam[emoji6] Dziekuje za odpowiedz

reklama
U mnie rowniez kazda ciaza byla inna. W ciazy z corka mialam nudnosci do samego konca (sic!). W ciazy z synem mdlosci mialam przez 3 miesiace a potem spokoj. W obu ciazach slinilam sie na widok owocow i ryb. Tyle z podobienstw. Z corka super wlosy, cera a z synem na odwrot.

Cześć, ja jestem obecnie w 2 ciąży. Przebieg obu podobny (anemia,podtrzymanie) ale jednak ta druga bardziej bolesna, od początku infekcje,zapalenia. W dodatku pierwsza skończyła się nagle w 37tc z kawałkiem, a teraz kulam się już w 40,2tc z bolesnymi przepowiadającymi, których w pierwszej ciąży aż tak nie odczuwałam. o_O

Witam mam pytanie do pan które są w kolejnej ciąży - czy druga przechodzi się podobnie jak pierwsza miałam w pierwszej okropne wymioty teraz jestem 5-6 tydzień i narazie dobrze się czuje ale obawiam się tego i czy smaki są podobne w pierwszej miałam dziewczynkę i zachcianki kwaśne teraz również i się zastanawiam[emoji6] Dziekuje za odpowiedz
U mnie pierwsza ciąża super, teraz druga i jest strasznie kiepsko.. mdłości, brak apetytu.. zaczęłam 6 miesiąc i przytyłam dopiero 2kg, ostatnio się waga ruszyła, mdłości ustały, mam nadzieję, że będzie lepiej. Podobno każda ciąża jest inna- trzymam kciuki żeby było u Ciebie spokojnie ;)

reklama
Ja dopiero sie staram ale z tego co moja siostra mowila (mama 3) to kazda ciaza byla inna i inaczej sie czula, przytyla w pierwszej a potem juz nie wiec to wszystko zalezy :)

Do góry