reklama
andariel
mama super dwójki :]
natt kochana - i tak trzymajcie dalej!!!:-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Natt super że parka będzie
magda12345
Mama Juli i Jasia
Natt no to super że parka będzie!!
Reksio - musi być dobrze, ja też kciuki trzymam ;-)
I Andariel fajnie że u Ciebie też wsio ok :-)
Reksio - musi być dobrze, ja też kciuki trzymam ;-)
I Andariel fajnie że u Ciebie też wsio ok :-)
enka-76
Kasia
Reksio, będzie dobrze, zobaczysz:-). Też trzymam kciuki.
Natt, super, że wyniki dobre i dzieciaczki zdrowe:-).
Ja w piątek też miałam to genetyczne usg - całe szczęście wszystko w normie:-). Dzidzia zdrowa, ma 7cm i na 90% chłopak:-)
Natt, super, że wyniki dobre i dzieciaczki zdrowe:-).
Ja w piątek też miałam to genetyczne usg - całe szczęście wszystko w normie:-). Dzidzia zdrowa, ma 7cm i na 90% chłopak:-)
andariel
mama super dwójki :]
enka, świetnie, że i u Ciebie dobre wieści:-)
jejciu jejciu!!!
REKSIO ENKA NATT I MITTEMIL I AGA IRLANDIA!! wielki kciuki moje trzymam i tak się cieszę na nowe dzieci.... bardzo ale to bardzo...
ja juz miec nie będę... to takie smutne!!! ale muszę sobie wbić ze mam juz sporą gromadke i teraz jak juz odchowam to czas dla mnie będzie.... musze..... studia, praca, język.... wczesniej planowałam prywatne przedszkole ale jak działka zalana to marzenia prysły...
REKSIO ENKA NATT I MITTEMIL I AGA IRLANDIA!! wielki kciuki moje trzymam i tak się cieszę na nowe dzieci.... bardzo ale to bardzo...
ja juz miec nie będę... to takie smutne!!! ale muszę sobie wbić ze mam juz sporą gromadke i teraz jak juz odchowam to czas dla mnie będzie.... musze..... studia, praca, język.... wczesniej planowałam prywatne przedszkole ale jak działka zalana to marzenia prysły...
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hej
ja dzis po wizycie w szpitalu
malenstwo ma sie dobrze,serduszko bije ,ma 4,17 cm
pozdrawiam
ja dzis po wizycie w szpitalu
malenstwo ma sie dobrze,serduszko bije ,ma 4,17 cm
pozdrawiam
reklama
Podziel się: