reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

reklama
witam po wizycie u gin :-)
Maluszka serducho jak dzwon :-) i fikał już sobie :-)
Tylko kosmowka nie przykleila mi się wszędzie :-( muszę dalej brac duphaston i zero orgazmow :-( trzeba uważac żeby nie zaczęła się pożądniej odklejac.. W 12-16 tyg powinno byc lepiej.. Mam nadzieję że będzie ok ;-)
Tez trzymam kciuki...bedzie dobrze...:tak:;-)

No to jestem po usg genetycznym:) Wszystko świetnie,dzieci zdrowe i duże: dziewczynka ( na 51%) 6cm z hakiem i chłopiec(51%pewnosci) tez 6cm z hakiem Wszyściutki parametry b.dobre także oby tak dalej . Dziewczynka dała sie cudownie badać,a chłopak jak to chłopak brykał,źle sie układał i ułożony jest jak na razie tak niziutko tuz nad spojeniem...troche mnie bolało przez to to badanie...ale najwazniejsze,ze jest ok.okrutnie sie cieszymy z J. bo J.oczywiscie był ze mną:)

reklama
Do góry