reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

Andariel ale fajowo :-) no i chłopaki są raczej większe niż dziewczynki nie?

ja niby po zachciankach wróże chłopaka ale namiętnie szukam imienia dla dziewczynki więc już nie wiem co myśleć

no i brzuch mi wychodzi :szok: pod wieczór to już sie ciąży nie wypre :-D

acha zapomniałam wczoraj napisać że zmienili mi date porodu na 13 sierpnia czyli tak samo jak miałam z Julką :szok::szok::szok: tylko Myszce sie nie spieszyło i przyszła na świat 17 :-)

Efe u nas Zuzia odpada bo tak ma na imie moja siostra chociaż połaczenie fajne

reklama
Andariel gratuluje sisiorka:-) to czeka Cię nauka pielegnacji od nowa:-)
no właśnie! dopiero co czytałam posty Karinci i Magdy o pisiorkach i sobie myślałam "jezu, jak dobrze, że nie mam tego problemu" - a tu proszę:-pszok jeszcze nie minął, bo czuje się mamą dziewczynki:) za to teraz chyba sie przeproszę z różowościami w garderobie Ninki, bo nie wiem czy jeszcze kiedyś będzie mi dane ubierać dziecko w kiecusie! tuliłam dziś Ninke jak głupia:)

megaczka - chyba z reguły chłopaki są większe, ale Ninka w tym okresie też ważyła ok. 420, więc nie mało, a synek przyjaciółki znacznie mniej za to;

andariel, super wieści :tak: przeczucie się sprawdziło i Ninka będzie miała brata :-)
natt, u ciebie też same dobre nowiny, oby tak dalej :tak: fajnie, że parka się trafi :-)
megaczka, aga_irlandia, reksio, cieszę się że i u was wszystko ok :tak: ciekawe kiedy wam się ukażą kruszynki ;-):-)

dzięki Karinciu- ale przyznam, że wcale nie marzyłam by mieć synka; raczej więcej miałam obaw przy tym przeczuciu, które mi towarzyszyło w 1 trymestrze; no ale pomału się przyzwyczajam do tej myśli:tak:

to teraz pomóżcie z imieniem please! aktualne typy: Adam, Franek, Miłosz, Marcel... przy czym M. obstaje przy Adamie raczej; nie wiem jak my się zdecydujemy;-)

reklama
Do góry