reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

Natt,to masz tak jak przeczuwalas,parke-wrozka jakas z ciebie?
Ciesze sie ze wszystko z dzieciaczkami ok...aby tak dalej:tak:;-)

Enka,super ze dzidzius ok...

aga irl,ciesze sie razem z toba ze super malenstwo rosnie....

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny fajnie że wszystkie dobre wieści przynosicie :-)

ja też w poniedziałek byłam na usg - wszystko ok, dzidzia mega ruchliwa, lekarka miała problem żeby zdjęcie zrobić (wkleje jakoś w weekend może) hehe no i ma 4,5 cm :-D

napisze tak: przeczucie z I trymestru mnie nie myliło:tak: jest CHŁOPAK!!! na razie jestem w szoku i to wielkim, bo sie na małych pisiorkach kompletnie nie znam... lekarz patrzył na mnie jak na ufo, o mało mu tam nie zemdlałam z wrażenia:-Dmuszę ochłonąć...
co do zdrowia bobasa, to brak zastrzeżeń, no i klusek jest, bo prawie 0,5kg waży już! podczas badania ssał rączkę - kolejny ssaczek się chyba szykuje;-)
czuję sie teraz, jakbym aliena miała w brzuchu - bo tam pisiorek siedzi!:-D

Hahaha! Andariel super! no to sobie wykrakałas tego facecika! ale chyba tez tak chciałaś,prawda?
Super u mnie parka,wiec jak sie bedziemy spotykac to kazdy bedzie miał sie z kim bawic,no chyba,ze wczesniej do Gorzowa zwiejejcie:),a my do Frankfurtu;-). Ale mam nadzieje,ze dzieciaki sie jeszcze dadza rade poznać tu w Wawie:)

Buźki dla Was

Ale fajnie Andariel ;-)
No to w sumie będziesz mieć tak jak ja - tyle co trochę róznice wieku będziesz miała mniejszą ;-)
I powiem Ci że z siurkami jest prościej ;-):tak::-D

Megaczka, Aga Irl - dobrze że Wam kruszynki zdrowo rosną!

No i patrzcie i Magda tez potwierdza,że faceci to taki mało skomplikowany twór ;-) : głowa,kaloryfer i antenka-i wszystko:). Z szacuneczkiem dla wszystkich panów:):),no ale z faktami nie ma co dyskutowac:)

reklama
Do góry