Bardzo dziękuje za gratulacje. Jesteście super!! Wszystkim staraczkom życze powodzonka, a ciężaróweczką dobrego samopoczucia.
Do dzieła kochana :-)
Piwonio, Ty to jakaś czarownica jesteś?? Mam nadzieje, że sen był pomyślny.
Własnie ostatani miesiąc wrzuciłam na luz, bo badania hormnalne nie wyszły dobre, więc nie wierzyłam, że bez wspomagaczy się uda. Dostałam od gina luteine na wywołanie @ i clo (lek na bezpłodność). Ale nie wiem czemu, przed pierwszą tabletką zrobiłam test (intuicja mnie męczyła, zeby tak zrobić) no i prosze!!
Zroobiłam bete, bo przy moich nieregularnych @ trudno powiedzieć, który to tydzień. Według wyliczeń 7, ale według mnie najwyżej 5 tydzień. Dzisiaj wyniki.
No to trzymamy :-)
Owocnych staranek :-)
ja chyba też dołączę do waszego grona w tym roku, bo mąż się dał przekonać ale ja chyba troszkę później ;-)
Do dzieła kochana :-)
mitemil a widzisz,mówiłam ze tak bedzie i nawet nie zdażyłam napisac ,ze mi sie śniłać kilka dni temu
cieszę się bardzo i gratuluję ci,teraz spokojnych dziewieciu życzę
Piwonio, Ty to jakaś czarownica jesteś?? Mam nadzieje, że sen był pomyślny.
Mitemil no ja równiez Ci ogromnie gratuluję :-)
No kurna tak chciałaś i masz
Ostro chyba pracowałaś ;-)
Wspaniałej i spokojnej ciąży
Własnie ostatani miesiąc wrzuciłam na luz, bo badania hormnalne nie wyszły dobre, więc nie wierzyłam, że bez wspomagaczy się uda. Dostałam od gina luteine na wywołanie @ i clo (lek na bezpłodność). Ale nie wiem czemu, przed pierwszą tabletką zrobiłam test (intuicja mnie męczyła, zeby tak zrobić) no i prosze!!
Zroobiłam bete, bo przy moich nieregularnych @ trudno powiedzieć, który to tydzień. Według wyliczeń 7, ale według mnie najwyżej 5 tydzień. Dzisiaj wyniki.
No to jak tak dobrze trzymamy kciuki będzie nas coraz więcej możecie i za mnie trzymać kciukasy!!
No to trzymamy :-)
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym spokojnej ciąży wam życzę i trzymam kciuki za starające się do których się dopisuje
Owocnych staranek :-)