reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

Bardzo dziękuje za gratulacje. Jesteście super!! Wszystkim staraczkom życze powodzonka, a ciężaróweczką dobrego samopoczucia.

ja chyba też dołączę do waszego grona w tym roku, bo mąż się dał przekonać :tak::-D ale ja chyba troszkę później ;-)

Do dzieła kochana :-)

mitemil a widzisz,mówiłam ze tak bedzie i nawet nie zdażyłam napisac ,ze mi sie śniłać kilka dni temu :)
cieszę się bardzo i gratuluję ci,teraz spokojnych dziewieciu życzę:)

Piwonio, Ty to jakaś czarownica jesteś?? Mam nadzieje, że sen był pomyślny.

Mitemil no ja równiez Ci ogromnie gratuluję :-)
No kurna tak chciałaś i masz :tak::tak:

Ostro chyba pracowałaś :zawstydzona/y:;-)
Wspaniałej i spokojnej ciąży :-D

Własnie ostatani miesiąc wrzuciłam na luz, bo badania hormnalne nie wyszły dobre, więc nie wierzyłam, że bez wspomagaczy się uda. Dostałam od gina luteine na wywołanie @ i clo (lek na bezpłodność). Ale nie wiem czemu, przed pierwszą tabletką zrobiłam test (intuicja mnie męczyła, zeby tak zrobić) no i prosze!!
Zroobiłam bete, bo przy moich nieregularnych @ trudno powiedzieć, który to tydzień. Według wyliczeń 7, ale według mnie najwyżej 5 tydzień. Dzisiaj wyniki.

No to jak tak dobrze trzymamy kciuki będzie nas coraz więcej możecie i za mnie trzymać kciukasy!!;)

No to trzymamy :-)

Gratuluje wszystkim zafasolkowanym :tak: spokojnej ciąży wam życzę i trzymam kciuki za starające się do których się dopisuje :-D

Owocnych staranek :-)

reklama
witam po wizycie u gin :-)
Maluszka serducho jak dzwon :-) i fikał już sobie :-)
Tylko kosmowka nie przykleila mi się wszędzie :-( muszę dalej brac duphaston i zero orgazmow :-( trzeba uważac żeby nie zaczęła się pożądniej odklejac.. W 12-16 tyg powinno byc lepiej.. Mam nadzieję że będzie ok ;-)

reklama
Do góry