reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

reklama
Wizyte do gina mam na najbliższy piątek (10.12). Po ciąży moja gospodarka hormonalna ześwirowała, bo cykl wydłużył mi się do 44 dni :szok:, a zawsze miałam 30 dniowy. Dlatego pewnie dostanę luteinę na wywołanie, a potem zostaje mi liczyć na łód szczęścia, że uda mi się z dzidziusiem, choć trace nadzieje...

Czekając na wynik bety jeszcze troche się łódziłam, że test skłamał, ale teraz byłabym naiwna licząc na fałszywy wynik bety. Zobaczymy co gin powie.

mitemil miałam dokładnie tak samo,cykle miałam mega nieregularne i raz to bylo 20 dni,raz 58! masakra! poszlam do gina i prosze!! także nie trać wiary bo to kwetia tylko tego by wspomóc odpowiednio organizm! u mnie bylo to dośc mocne wspomaganie bo tak byo potrzeba,ale u ciebie moze momóc jakaś delikatniejsza metoda. Głowa do góry! jak ja ze swoimi problemami zaszłam to każda tu zajdzie! serio tak myślę! oczywiscie kazda ktora tego chce;-)

Mitemil- spokojnie, Adas jest przykładem ze nawet w bardzo nieregularnych cyklach (35-48dniowych) bez wspomagania chemicznego mozna zajsc w ciaze,
napewno lekarz cos mądrego poradzi, w kazdym razie próbujcie i nie trac nadziei, trzymam kciuki!

Natt mnie w zwiazku z 3 poronieniami podejrzewano zespol antyfosfolipidowy,poniewaz wszystkie te 3 ciaze rozwijaly sie do okolo 10 tyg a pozniej niestety obumieraly:( nawet bijace serduszka widzielismy:(porobili mi badania ale wyniki choc nie byly jednoznaczne to wlaczyli mi aspiryne wlasnie i dzieki temu Maya szczesliwie sie urodzila....my mamy tez konflikt serologiczny a szczepionki antyD tylko 5 lat zdaje sie dzialaja....
ja mysle,ze u mnie problem z krzepnieciem mogl sie pojawic po operacjach( 3 operacje kolana )bo wczesniej zadnych problemow nie bylo....
powodzenia!!!!!!!!!!

O ! to bardzo prawdopodobne Aga,ze to po tych operacjach bo kazde unieruchomienie niestety niesie ze sobą ryzyko ogolnie rzecz biorąc zakrzepicy... Trzymam więc kciuki jak z Mayą się udało to i teraz też! całuję

hejo... ja juz po wizycie:-D
maluszek zdrowy, srducho bije az milo:-D
szyjka narazie sie trzyma bez zmian ale powiedzaila ze ma maluszka strasznie nisko... wiec dalej FENOTEROL:dry::-D
i po swietach sie zglosic o ile dotrzymam:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry