reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

NATT kochana bedzie dobrze... musi byc;-):-D:-D
MITEMIL kochana trzyma kciuki za bete... oby pozytyw;-):-D:-D:-D:-D
REKSIO bez dolow... nim sie obejrzysz a zaciazysz... a kto wie moze uda sie odrazu:-D:-D:-D
MEGACZKA czekamy na info:-D:-D:-D

reklama
Więc tak,było widać pęcherzyk,dostalam skierowanie na badania krwi( standard),właśnie wróciłam z przychodni po pobraniu. Za dwa tyg mam przyjść jak to moj gin powiedział: przychodzi pani i oglądamy serduszko dzidziusia:).
Clexane mam brać do końca ciąży,do tego duphaston,a i termin wyliczył na 5 sierpnia:):happy:

Mitemil jak beta????

Właśnie odebrałam wyniki.

Napisane jest 0,100 mIU/ml.

Więc z tego co się oriętuje, to oznacza brak ciąży :-:)frown:

Zaczynam się martwić nie na żarty. Zero ciąży, zero okresu...

Kurcze Mitemil to faktycznie dziwne...wiesz ja czytałam tu na forum o takich przypadkach,że beta wychodzila negatywnie a powtórzona po pewnym czasie jednak wskazywała ciążę.....Idź koniecznie do gina. A może jakaś zestresowana jesteś,albo coś w tym stylu jakieś osłąbienie organizmu i stąd to opóźnienie @. Kurcze no! najgorsza jest taka niepewność,co???

natt, super że z dzidzią wszystko ok :tak: dbaj o siebie ;-)
mitemil, szkoda że to nie ciąża, ale może na święta będziesz miała niespodziankę ;-) trzymam kciuki :-) a co do braku okresu, to ja też na twoim miejscu poszłabym do gina :-)

reklama
Do góry