reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
NATT gratuluje!!!!!!!!!!!!!
ja tak mysle,ze w tej kolejce na sierpien tez moze stane w koncu:-) ten cykl byl pierwszy z monitorkiem owulacyjnym i mam nadzieje,ze przyniesie pozytywne efekty dam znac oczywiscie
ja tak mysle,ze w tej kolejce na sierpien tez moze stane w koncu:-) ten cykl byl pierwszy z monitorkiem owulacyjnym i mam nadzieje,ze przyniesie pozytywne efekty dam znac oczywiscie
MALINKA2109
Fanka BB :)
Aga mysle o Tobie często i trzymam mocno kciuki żeby się udało!!
Dziewczyny beta mi rośnie jak szalona po 96h mam już ponad 400 ( w czwartek było 44,86). To chyba dobry znak,co? A może bliźniaki skoro tak szybko rośnie? W środe ide do gina,moze juz mi cos powie...Choć na usg nie powinno jeszcze nic wyjść...Ale kazał przyjść jak test bedzie pozytywny,wiec ide czy tak czy owak
Buźki i kciuki za wszystkie starające się Sierpnióweczki
Buźki i kciuki za wszystkie starające się Sierpnióweczki
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Gratulejszyn Natt:-) Trzymam ksiuki no i synusia życzę, oby dzidzia zdrowa była.;-)
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
natt kochana super wieci
pociesze Cie ,ze blizniaki to nawet dopiero okolo 15 tygodnia sie dopiero ujawniaja ja mam 2 kolezanki,co taka niespodzianke mialy
pociesze Cie ,ze blizniaki to nawet dopiero okolo 15 tygodnia sie dopiero ujawniaja ja mam 2 kolezanki,co taka niespodzianke mialy
andariel
mama super dwójki :]
aga - serio??? a to nie tak, że widać 1 pęcherzyk albo 2 już wcześniej?
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Andariela a co? Strach cię obleciał? hihihi
Podziel się: