reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

Natt to dobrych wieści na wizycie zycze.
A co do bliźniaków to jak ja byłam u gina na pierwszej wizycie w ciąży, to tez mówił mi ze te pęcherzyki lubią się chowac wiec tak na 100% nie powie mi czy to bedzie 1 czy więcej, nieźle co?:-)

reklama
Natt - gratuluje!!! 9dopiero doczytałam...)
Aga, Mitemil, Reksio - powodzenia!!! a niezdecydowanym życzę planowanych wpadek ;)

ja też myślę, że już by wyszło - przecież na tym usg w 12 tyg. wyraźnie widać było jedną parę rąk, jedną parę nóżek...:tak:to to drugie musiałoby się naprawdę mocno schować za rodzeństwem:-D

Moja znajoma do końca nie wiedziała,że urodzi bliźniaki. Dziewczynka była tak malutka, że schowała się za bratem. No ale to było jakieś naście lat temu i takich technik nie było. I mnie doktor straszył bliźniakami bo miałam duży pęcherzyk i myślał,że będą jednojajowe hehe. A ja dziadka miałam, co miał brata bliźniaka iden fiden:p Spokojnie na tym etapie ciąży Anadriel to 100% widać, że jedno. A dla Natt życzę, że jak chce 2 to niech będą 2:)

W sobote powinnam dostać @. W niedziele zrobiłam test, ale wyszedł negatywny :-( Do dzisiaj @ brak. Po ciąży tak mi się popieprzyło, że sama nie wiem co myśleć...

reklama
Mitemil zrób bete.. będziesz pewna..
u nas cisza.. :-( w weekend mam owu a Ł we wrocławiu.. :-(mam nadzieję że w sylwestra się uda ;-)

Do góry