reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

enka, oby te wieści były tak dobre do końca :tak:
natt, ale ty masz zgrabniutki brzuszek ;-) i chyba taka wielkość jak ja byłam w ciąży z Mają ;-) gdzie ty te dzieci tam upychasz? :-D a ile kg już masz na +?

reklama
Dzieki dziewczynki za miłe słowa:). A na plusie mam 12 wiec tyle co z Natką podczas porodu w 38tyg:). Obawiam sie,że jeszcze mi dojdzie troche aczkolwiek ostatnio waga stoi;-) w miejscu:) chyba upały no i duży brzuch do dxwikania soki ze mnie wyciskają;-). Eeee co ma być to będzie,szczerze mówiąc/pisząc;-) nie przywiazuje teraz wagi do kg:)

natt kochana - REWELACYJNIE wyglądasz!!!!!!!! cudny, kształtny buniek - dołączam do pytania gdzie Ty tam dwójkę upchałaś:-D jejku, jak ja bym się chciała z Tobą spotkać!!! a tu widoków brak póki co...

Noooooo...Andariel ja tez marze o spotkaniu,poznaniu osobiście Adama Leona,i wyściskaniu całej dzielnej rodzinki K.:-) Spokojnie,ja urodze,dojde do siebie,u was tez sie do tego czasu pewnie unormuje wszyściutko i wtedy to sobie odbijemy:):):). Myśle,ze do początku wrzesnia wszyscy wyjdziemy na prostą i licze wtedy na spotkanie:)!obowiązkowo i bez wykrętów typu poród;-) itp-hihihi

Natt, faktycznie, brzuszek taki zgrabniutki, że gdybym nie wiedziała, to w życiu bym nie pomyslała, ze tam dwójka dzieciaczków:-). No a Ty w sukieneczce, laska po prostu:-)

Jeśli chodzi o wagę to ja mam 10 na plusie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry