reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

reklama
Reksio,cudne info nam przynosisz. Tak trzymaj!!! a czekaj,bo jakoś nie zakodowałam...Imie dla synka wybrane już macie???

Enka dawaj dzisiaj znać. Trzymam kciukasy:)

Ja mam kolejną wizyte 6 lipca-dopieeeero! to taka magiczna wizyta bo od tego czasu moge jechać do Wołomina na poród a teraz jak by co( tfuuuuuuuuuu!!!!!jak by nic;-) )to ielański lub Karowa! Także jest motywacja,a od 15 z kolei to juz luz blues mogę rodzic:)

Już po wizycie. W sumie nie jest źle, bo łożysko bez zmian w tym samym miejscu, na szczęście niżej nie zeszło. Żadnych niepokojących objawów nie mam, więc jak tak dalej pójdzie i nic się nie będzie działo, to jest szansa na poród SN :-). Ale jak sie pojawią jakiekolwiek bóle, krwiawienie to mam jechać od razu do szpitala. Tak więc czekam, nie przemęczając się. Kolejna wizyta 13 lipca.

Enka,wielki buziak za tak pozytywne wiadomości. W takim razie trzymaj sie w dwupaku a za 3 tyg masz juz ciąze donoszoną,wiec po prostu MUSISZ DOTRWAC DO TEGO CZASU!!!i basta:)
Buźka

Enka super wiesci! :-) i tak proszę do konca trzymac ;-)

Dziewczyny dzięki :-)
Natt tak tak mamy imię - Feliks :-) a u Was Ania i Karol już na bank zostają? :-)
Enka a Wy już wybraliscie..? :-)

reklama
Do góry