reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

eee to enko i reksio u was waga na + wzorowa:). No ! coś w ciązy przytyc trza:):),ale u Was to zupełnie mało. wiele zrzucania nie bedzie a jeszcze w koncu dla kazdej z nas to co najmniej drugie dziecko,takze wiecej biegania przy brzdącach= figura modelki:):):);-)hehehe!

reklama
O mamusiu, Domi i ta twoja znajoma SN go urodziła czy CC?? Chłop jak dąb!!
A swoją drogą to ja tez sie 4600 urodziłam. Moja mama SN mnie jakoś wycisnęła;-)a wzrost tez jaos koło 60 miałam....Rany ale to musi być cieżko takiego klocuszka urodzić....:)

a ja juz po wizycie
biggrin.gif

generalnie wszystko ok,dzieciatko duze i dlugi podobno i mam sie nastawic ,ze napewno nie bedzie wazyc 3,5 kg ,jak te moje dotychczas
eek.gif
no ale ja zawsze poprawke na to biore,choc z drugiej strony to mozliwe ,w koncu mam te cholerna cukrzyce
dry.gif

no i plec tez jako tako okreslona-PRWDOPODOBNIE....................................D ZIEWCZYNKA
realmad2.gif
laugh.gif

tak wiec tak jak przypuszczalam,szanse na chlopca u mnie nie istnieja
no.gif
aczkolwiek zawsze sie ludze ,ze pomylki w koncu sie zdarzaja ,nie?
laugh.gif
a nie okreslili ,ze na 100 procent dziewczynka tylko,ze prawdopodobnie
wink2.gif
no i cale usg trwalo jakies 3 minuty
shocked.gif
eek.gif

noooooooooooooo...poza tym morfologia ok i nastepna wizyta za 3 tygodnie:)

to tyle chyba

aga wieści extra a tą płcią bym sie tak nie martwila,bo moze akurat bedzie ten chłopaka z drugiej strony to Maya bedzie miała siostrzyczke do zabawy i bedzie im zawsze raźniej

Izabela nie zartuj:-) ma Aga możliwosci to moze i 6 raz spróbują:-)

Natt jestem pod wrazeniem Twojego wyglądu!!!
Reksio Enka waga rewelacyjna! łatwo zrzucicie!!

mój pierwszy syn ważył 4200 i tez sn się urodzil.. wiec reszta to było plum..:-)

Aga gratulacje!! 5 dziewczynka! wazne ze zdrowe!

reklama
Do góry