eee to enko i reksio u was waga na + wzorowa. No ! coś w ciązy przytyc trza,ale u Was to zupełnie mało. wiele zrzucania nie bedzie a jeszcze w koncu dla kazdej z nas to co najmniej drugie dziecko,takze wiecej biegania przy brzdącach= figura modelki;-)hehehe!
reklama
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Natt brzuszek masz przepiękny!! :-)
Podobnej wielkości miała znajoma, tylko że ciąża pojedyńcza:-)..no ale kawał chłopa się urodził:-) 4.650 i 62 cm :-)
Podobnej wielkości miała znajoma, tylko że ciąża pojedyńcza:-)..no ale kawał chłopa się urodził:-) 4.650 i 62 cm :-)
O mamusiu, Domi i ta twoja znajoma SN go urodziła czy CC?? Chłop jak dąb!!
A swoją drogą to ja tez sie 4600 urodziłam. Moja mama SN mnie jakoś wycisnęła;-)a wzrost tez jaos koło 60 miałam....Rany ale to musi być cieżko takiego klocuszka urodzić....
A swoją drogą to ja tez sie 4600 urodziłam. Moja mama SN mnie jakoś wycisnęła;-)a wzrost tez jaos koło 60 miałam....Rany ale to musi być cieżko takiego klocuszka urodzić....
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
a ja juz po wizycie
generalnie wszystko ok,dzieciatko duze i dlugi podobno i mam sie nastawic ,ze napewno nie bedzie wazyc 3,5 kg ,jak te moje dotychczas
no ale ja zawsze poprawke na to biore,choc z drugiej strony to mozliwe ,w koncu mam te cholerna cukrzyce
no i plec tez jako tako okreslona-PRWDOPODOBNIE....................................D ZIEWCZYNKA
tak wiec tak jak przypuszczalam,szanse na chlopca u mnie nie istnieja
aczkolwiek zawsze sie ludze ,ze pomylki w koncu sie zdarzaja ,nie?
a nie okreslili ,ze na 100 procent dziewczynka tylko,ze prawdopodobnie
no i cale usg trwalo jakies 3 minuty
noooooooooooooo...poza tym morfologia ok i nastepna wizyta za 3 tygodnie
to tyle chyba
generalnie wszystko ok,dzieciatko duze i dlugi podobno i mam sie nastawic ,ze napewno nie bedzie wazyc 3,5 kg ,jak te moje dotychczas
no i plec tez jako tako okreslona-PRWDOPODOBNIE....................................D ZIEWCZYNKA
tak wiec tak jak przypuszczalam,szanse na chlopca u mnie nie istnieja
noooooooooooooo...poza tym morfologia ok i nastepna wizyta za 3 tygodnie
to tyle chyba
basia1807
mama trzech skarbów
super Aga-ir ze wsio ok
moze faktycznie pomylil plec...trzymam kciuki za syna
ciekawe czy bedzie duzy bobo
moze faktycznie pomylil plec...trzymam kciuki za syna
ciekawe czy bedzie duzy bobo
izabela...
Fanka BB :)
aga_irl, gratuluję dobrych wieści to jak się okaże że dziewczynka będzie na 100%, to trzeba będzie się postarać o szóste )) żartuję
Izabela nie zartuj:-) ma Aga możliwosci to moze i 6 raz spróbują:-)
Natt jestem pod wrazeniem Twojego wyglądu!!!
Reksio Enka waga rewelacyjna! łatwo zrzucicie!!
mój pierwszy syn ważył 4200 i tez sn się urodzil.. wiec reszta to było plum..:-)
Aga gratulacje!! 5 dziewczynka! wazne ze zdrowe!
Natt jestem pod wrazeniem Twojego wyglądu!!!
Reksio Enka waga rewelacyjna! łatwo zrzucicie!!
mój pierwszy syn ważył 4200 i tez sn się urodzil.. wiec reszta to było plum..:-)
Aga gratulacje!! 5 dziewczynka! wazne ze zdrowe!
reklama
andariel
mama super dwójki :]
aga_irl przyłączam się do gratulacji!
Adaś przekroczył dziś 5 kg:-)i nawet jest na siatce centylowej dzieci donoszonych (mdz. 3 a 5 cent., ale jest), a na wcześniaczej - na 75
Adaś przekroczył dziś 5 kg:-)i nawet jest na siatce centylowej dzieci donoszonych (mdz. 3 a 5 cent., ale jest), a na wcześniaczej - na 75
Podziel się: