reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

reklama
Alex gratuluje z całego serca! Ale pewnie dadzą Ci popalić jak obaj tacy ruchliwi będą! A masz już jakieś typy na imię?

Zresztą dla reszty ciężarówek też gratulacje, bardzo się cieszę, że Wam te ciąże tak fajnie, spokojnie upływają! Oby tak do końca ;-)

I posypało się tych chłopaczków, Lenka chyba jedyna dama w tym towarzystwie?
Megaczka a Ty już znasz płeć?

Aha - i jeszcze Andariel - ja bym stawiała na Adama - bo bardzo ładnie pasuje i brzmi: Nina i Adam, a już Nina i Jacek to tak jakoś dziwnie.... Ale oczywiście to Twoja (Wasza) decyzja :-)

W zaistnialej sytuacji Suzana Isabel odpada :-D, wielka szkoda, bo bylo to moje odwieczne marzenie :-D A dla synka podoba mi sie bardzo Noah, czyli Noe - ten od arki, zeby juz kontynuowac starotestamentowo. Abraham i Noah :-) Choc w glebi serca wciaz mam nadzieje, tak samo jak poprzednio, ze jednak urodzi sie dziewczynka ;-) Przeciez znane sa takie przypadki....:tak:

W sumie Alex moja koleżanka tak miała - lekarka stwierdziła że chłopak, a tu urodziła się Agatka ;-) Ale to była 5 lat temu więc i sprzęt starszy i technika mniejsza..... A Jasiowi w 17 tyg. stwierdzono obecność pisiora, a podczas dwóch kolejnych USG zrobiono z niego dziewczynkę ;-) Ale potem siurak wrócił na swoje miejsce i jest tam do dzisiaj :-)

Megaczka ja dwa podejscia dzis robilam do usg :-) w czasie badania dzid tak sie odwrocil i zlozyl, ze nic wogole nie bylo widac a trzeba bylo zmierzyc jeszcze do konca serduszko i buzke. Pani kazala mi wyjsc pospacerowac, w tym czasie przyjela kogos innego i potem mnie jeszcze raz. Cale szczescie sie odwinal :-D ale pisiora zaslanial, wiec drugi raz nie chcial pokazac juz :-D

reklama
Alex gratki :-) i masz racje. Zobaczyć znaczy uwierzyć. Może akurat będzie córcia :-)
Chgata ja tu rzadko bywam, ale staram się czytać wszystko i mi też uciekło 3 ....
Andariel jak zajrzę tu po raz kolejny to synuś już na świecie będzie. Czas leci szybko, a ja co wchodze to aż się za głowę łapie, że dopiero czytałam że w ciąży, a tu już prawie ...

Do góry