reklama
oj widze,ze wszystko grzecznie sie trzymaja,a dzieciaczki wesoło wam rozrabiaja w brzuszkach i tak trzymac do konca
natt tobie tego ucisku nie zazdroszcze i wiem ze bedzie coraz gorzej ja to przerabiałam w tej ciąży a Alą i omdlenia sie zdarzały,wiec oszczędzaj sie ile sie da,bo potem bedzie cieżko
natt tobie tego ucisku nie zazdroszcze i wiem ze bedzie coraz gorzej ja to przerabiałam w tej ciąży a Alą i omdlenia sie zdarzały,wiec oszczędzaj sie ile sie da,bo potem bedzie cieżko
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
gratuluje dobrych wiesci
ja Wam musze sie pochwalic,ze dostalismy list z adresem naszego domu teraz tylko czekamy na klucze mam nadzieje,ze to szybko nastapi alez sie ciesze
ja Wam musze sie pochwalic,ze dostalismy list z adresem naszego domu teraz tylko czekamy na klucze mam nadzieje,ze to szybko nastapi alez sie ciesze
andariel
mama super dwójki :]
gwoli zarejestrowania na właściwym wątku - już mam +15 kg i ważę obecnie 70kg
imię nadal ostatecznie nie ustalone - mąż się upiera przy Adamie, a ja nie mam żadnej silnej alternatywy:/ dupa nie matka!
natomiast jak zerknęłam na suwak i zobaczyłam, że w sumie do 38 tyg. zostało jedynie niecałe 7 tygodni, to ciary mnie przeszły! ale już zgromadziłam większość rzeczy potrzebnych do szpitala, trzeba jeszcze to teraz popakować i pomału się szykowaćna spotkanie z nowym człowiekiem, który będzie miał jakiś swój wkład w ten świat!
imię nadal ostatecznie nie ustalone - mąż się upiera przy Adamie, a ja nie mam żadnej silnej alternatywy:/ dupa nie matka!
natomiast jak zerknęłam na suwak i zobaczyłam, że w sumie do 38 tyg. zostało jedynie niecałe 7 tygodni, to ciary mnie przeszły! ale już zgromadziłam większość rzeczy potrzebnych do szpitala, trzeba jeszcze to teraz popakować i pomału się szykowaćna spotkanie z nowym człowiekiem, który będzie miał jakiś swój wkład w ten świat!
alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
Ja mocno optuje za Jackiem, to takie pozytywne imie i naprawde wszystkie Jacki, ktorych znam to fajne chlopaki i baaaaardzo wesole
Czas faktycznie pedzi jak szalony, moj brzuchol juz sie sporo uwydatnil a dzidzius jak zaczal skakac po cytrynach tak sie do tej pory nie moze uspokoic. Az sie boje co to bedzie, Pimpi tez byl taki zywotny i zebra mialam totalnie okopane, ze bolaly non - stop, nawet jak sie nie ruszal Z ruchliwosci wnosze, ze chyba jednak nie bedzie to dziewczynka ;-)
Czas faktycznie pedzi jak szalony, moj brzuchol juz sie sporo uwydatnil a dzidzius jak zaczal skakac po cytrynach tak sie do tej pory nie moze uspokoic. Az sie boje co to bedzie, Pimpi tez byl taki zywotny i zebra mialam totalnie okopane, ze bolaly non - stop, nawet jak sie nie ruszal Z ruchliwosci wnosze, ze chyba jednak nie bedzie to dziewczynka ;-)
no nooo, Andariel szykuj torbe,czas najwyższy zdecydowanie! Ja musze do mojej wyprawki szpitalnej dokupic klapki platikowe,ktore jak zawsze(tzn po raz drugi)wyrzuce w dniu wypisu-jakoś tak po szpitalu nie lubie przynosić rzeczy,a juz zwłaszcza takich piankowych kapci ,w ktore wszystko włazi-fuuuj! W następny weekend jade z tatą do IKEA i kupimy juz wszysciutko dla Leny i Karola i zostanie juz tylko maateracyk,ktory i tak dokupimy przez neta,tak jak ten Natkowy dwa lata temu.Dobrze,ze jeden jest bo to 300zł...taki mały materacyk no!
Ej,Alex,a ty jutro masz wizyte!!!!o 14.00 z tego co pamiętam. Pisz zaraz jak wrocisz bo poumieramy z ciekawosci tutaj! Alez jestem ciekawa kto tam u ciebie mieszka!
Ej,Alex,a ty jutro masz wizyte!!!!o 14.00 z tego co pamiętam. Pisz zaraz jak wrocisz bo poumieramy z ciekawosci tutaj! Alez jestem ciekawa kto tam u ciebie mieszka!
reklama
alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
No to jestem :-) Wlasnie wrocilismy, nadzieje na blizniaka ukrytego w glebi rozwiane :-( Przemila pani doktor, ta sama zreszta, ktora badala Pimpiego na polowkowym i smiala sie, ze fajnie zobaczyc pozniej takiego malucha w realu Szyjka i lozysko idealnie. Dzidzius rozwija sie "przepieknie" - to jej slowa, wszystko wyglada w normie, wazy 460 gr i jest chlopczykiem . Potwierdzila date na 7 sierpnia, choc ja i tak mysle, ze bedzie to 12 albo pozniej. Nastepne usg w 38-mym tygodniu, czyli 12-go lipca.
Podziel się: