reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

reklama
oj widze,ze wszystko grzecznie sie trzymaja,a dzieciaczki wesoło wam rozrabiaja w brzuszkach i tak trzymac do konca
natt tobie tego ucisku nie zazdroszcze i wiem ze bedzie coraz gorzej ja to przerabiałam w tej ciąży a Alą i omdlenia sie zdarzały,wiec oszczędzaj sie ile sie da,bo potem bedzie cieżko

gwoli zarejestrowania na właściwym wątku - już mam +15 kg i ważę obecnie 70kg:zawstydzona/y:
imię nadal ostatecznie nie ustalone - mąż się upiera przy Adamie, a ja nie mam żadnej silnej alternatywy:/ dupa nie matka!
natomiast jak zerknęłam na suwak i zobaczyłam, że w sumie do 38 tyg. zostało jedynie niecałe 7 tygodni, to ciary mnie przeszły! ale już zgromadziłam większość rzeczy potrzebnych do szpitala, trzeba jeszcze to teraz popakować i pomału się szykować:tak:na spotkanie z nowym człowiekiem, który będzie miał jakiś swój wkład w ten świat!

Ja mocno optuje za Jackiem, to takie pozytywne imie i naprawde wszystkie Jacki, ktorych znam to fajne chlopaki i baaaaardzo wesole :tak:
Czas faktycznie pedzi jak szalony, moj brzuchol juz sie sporo uwydatnil a dzidzius jak zaczal skakac po cytrynach tak sie do tej pory nie moze uspokoic. Az sie boje co to bedzie, Pimpi tez byl taki zywotny i zebra mialam totalnie okopane, ze bolaly non - stop, nawet jak sie nie ruszal :-D Z ruchliwosci wnosze, ze chyba jednak nie bedzie to dziewczynka ;-)

no nooo, Andariel szykuj torbe:),czas najwyższy zdecydowanie! Ja musze do mojej wyprawki szpitalnej dokupic klapki platikowe,ktore jak zawsze(tzn po raz drugi)wyrzuce w dniu wypisu:)-jakoś tak po szpitalu nie lubie przynosić rzeczy,a juz zwłaszcza takich piankowych kapci ,w ktore wszystko włazi-fuuuj! W następny weekend jade z tatą do IKEA i kupimy juz wszysciutko dla Leny i Karola i zostanie juz tylko maateracyk,ktory i tak dokupimy przez neta,tak jak ten Natkowy dwa lata temu:).Dobrze,ze jeden jest bo to 300zł...taki mały materacyk no!

Ej,Alex,a ty jutro masz wizyte!!!!o 14.00 z tego co pamiętam:). Pisz zaraz jak wrocisz bo poumieramy z ciekawosci tutaj! Alez jestem ciekawa kto tam u ciebie mieszka!

reklama
No to jestem :-) Wlasnie wrocilismy, nadzieje na blizniaka ukrytego w glebi rozwiane :-( Przemila pani doktor, ta sama zreszta, ktora badala Pimpiego na polowkowym i smiala sie, ze fajnie zobaczyc pozniej takiego malucha w realu :-D Szyjka i lozysko idealnie. Dzidzius rozwija sie "przepieknie" - to jej slowa, wszystko wyglada w normie, wazy 460 gr i jest chlopczykiem :-D. Potwierdzila date na 7 sierpnia, choc ja i tak mysle, ze bedzie to 12 albo pozniej. Nastepne usg w 38-mym tygodniu, czyli 12-go lipca.

Do góry