izabela...
Fanka BB :)
alex, natt bardzo dobre wieści
dobrze, że dzieciaczki się super miewają w mamusich brzuszkach :-);-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
muszę sie umówić tam na jakiś rekonesans i ustalić czy mam szanse na bezproblemowe przyjecie, bo jak byśmy jechali do Piaseczna omijając Wawę, a stamtąd by mnie odesłali, to... strach się bać, junior przyjdzie na świat w aucie...Andariel,a byłaś tak sie zorientować ,na przeszpiegi;-) w tym Piasecznie?? W sumie chyba nawet by Wam było bliżej,czy sie myle? Za chwile poszperam czy mają jakąś swoją stronke w necie...no,nooo zabezpieczaj sie,bo u ciebie to juz serio sama końcówka. Ja jedyne o czym teraz zaczynam myśleć to jak to wszystko zniesie Nati???J. musi wrócić po prostu,bo moi rodzice ani ojca ani mamy Nati nie zastąpią. Nie chce zeby ona sie poczuła odrzucona,a siłą rzeczy jak ja bede karmiła az dwójke no to tego czasu bedzie mniej,nawet jesli dzieci takie alenkie wiekszosc czasu śpią,to dobrze wiemy jak było. A jeszcze w dzień dobrze by tak nocke troszke odespać...