reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

reklama
Andariel,ciesze sie razem z toba z takich fajowych informacji. Ja tez sie juz steskniłam za moja Lenką i Karolem....musze czekac do 28 marca. A dzisiaj wlasnie wskoczylam w 20 tydzien i nie wiem kiedy minęła polowa:):)!

AGa Irl. na pewno bedzie wszystko dobrze. Aspirynka zadziałala przy Mayi to i teraz tez!!!:)

Natt super że wsio oki powodzenia w wyborze imion ;-) Chociaż pewni się już nie zmienią?
Reksio gratuluje chłopa, a Tobie Megaczka szczerze współczuje - mam nadzieje że dolegliwości szybko miną! Ale i tak coś za długo Cię męczy...
Alex - a Ty się wagą nie przejmuj - zaczniesz gonic przy dwójeczce to zaraz waga poleci w dół ;-)
Andariel pokaż Adasia ;-)

andariel swietnie, ze dobre newsy :-) jakos sie dokulasz do konca, spoko

natt Lenka i Lolek to super imiona, mam bardzo mile wspomnienia Leny - mojej kolezanki z pracy, przemila i bardzo wesola osobka a Lolek to tak zawadiacko, fajnie :-D

magda dzieki :-) teraz juz sie troche przyzwyczailam do wagi ale na poczatku byl to dla mnie straszny szok, ze az z domu wogole nie chcialam wychodzic, bo nawet nie mialam sie w co ubrac i bylo mi strasznie niezrecznie. w jeszcze wieksza schize wpadlam jak zaczelam sie ostro odchudzac a waga nie spadala tylko rosla.......... :szok: psychicznie czuje sie lepiej od czasu jak zaczelam prochy tarczycowe przyjmowac i pocieszyla mnie doktor, ze schudne na pewno, tylko trzeba czasu bo mam bardzo zniszczona tarczyce. teraz juz mam dobre wyniki, TSH skacze coprawda ale to podobno norma w ciazy, no i nic a nic nie przytylam, wciaz nosze jeansy przedciazowe, wiec mam nadzieje, ze po urodzeniu wreszcie schudne :-(

Ostatnia edycja:
ja za 2 tygodnie, dokladnie 4-go kwietnia o godzinie czternastej :-) juz nie moge z wrazenia wytrzymac, tak bardzo chcialabym wiedziec kto tam mieszka :-D choc moj mauz juz kupil kilka dziewczynskich ubranek, tak na wszelki jak twierdzi i jak mowi do brzucha to zawsze po imieniu, ktore brzmi Suzana :-D. mnie tak po cichu tez sie marzy mala krolewna ale najwazniejsze, zeby zdrowiutkie bylo

Babochy, czy Wy caly czas przyjmujecie witaminy ciazowe? ja do zeszlego miesiaca bralam te wypasione pelnoskladowe, a od tego tygodnia juz tylko kwach foliowy z zelazem + omega 3

reklama
Babochy, czy Wy caly czas przyjmujecie witaminy ciazowe? ja do zeszlego miesiaca bralam te wypasione pelnoskladowe, a od tego tygodnia juz tylko kwach foliowy z zelazem + omega 3
ja w ogóle nie musiałam przyjmować w żadnej z ciąż; w obu brałam (i biore Pregnium - w składzie DHA, kw. foliowy, magnez, jod) i od jakiegoś czasu teraz MagneB6;

Do góry