reklama
megaczka
Fanka BB :)
super Andariel, czekałam az napiszesz :-)
Andariel,ciesze sie razem z toba z takich fajowych informacji. Ja tez sie juz steskniłam za moja Lenką i Karolem....musze czekac do 28 marca. A dzisiaj wlasnie wskoczylam w 20 tydzien i nie wiem kiedy minęła polowa!
AGa Irl. na pewno bedzie wszystko dobrze. Aspirynka zadziałala przy Mayi to i teraz tez!!!
AGa Irl. na pewno bedzie wszystko dobrze. Aspirynka zadziałala przy Mayi to i teraz tez!!!
magda12345
Mama Juli i Jasia
Natt super że wsio oki powodzenia w wyborze imion ;-) Chociaż pewni się już nie zmienią?
Reksio gratuluje chłopa, a Tobie Megaczka szczerze współczuje - mam nadzieje że dolegliwości szybko miną! Ale i tak coś za długo Cię męczy...
Alex - a Ty się wagą nie przejmuj - zaczniesz gonic przy dwójeczce to zaraz waga poleci w dół ;-)
Andariel pokaż Adasia ;-)
Reksio gratuluje chłopa, a Tobie Megaczka szczerze współczuje - mam nadzieje że dolegliwości szybko miną! Ale i tak coś za długo Cię męczy...
Alex - a Ty się wagą nie przejmuj - zaczniesz gonic przy dwójeczce to zaraz waga poleci w dół ;-)
Andariel pokaż Adasia ;-)
alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
andariel swietnie, ze dobre newsy :-) jakos sie dokulasz do konca, spoko
natt Lenka i Lolek to super imiona, mam bardzo mile wspomnienia Leny - mojej kolezanki z pracy, przemila i bardzo wesola osobka a Lolek to tak zawadiacko, fajnie
magda dzieki :-) teraz juz sie troche przyzwyczailam do wagi ale na poczatku byl to dla mnie straszny szok, ze az z domu wogole nie chcialam wychodzic, bo nawet nie mialam sie w co ubrac i bylo mi strasznie niezrecznie. w jeszcze wieksza schize wpadlam jak zaczelam sie ostro odchudzac a waga nie spadala tylko rosla.......... psychicznie czuje sie lepiej od czasu jak zaczelam prochy tarczycowe przyjmowac i pocieszyla mnie doktor, ze schudne na pewno, tylko trzeba czasu bo mam bardzo zniszczona tarczyce. teraz juz mam dobre wyniki, TSH skacze coprawda ale to podobno norma w ciazy, no i nic a nic nie przytylam, wciaz nosze jeansy przedciazowe, wiec mam nadzieje, ze po urodzeniu wreszcie schudne :-(
natt Lenka i Lolek to super imiona, mam bardzo mile wspomnienia Leny - mojej kolezanki z pracy, przemila i bardzo wesola osobka a Lolek to tak zawadiacko, fajnie
magda dzieki :-) teraz juz sie troche przyzwyczailam do wagi ale na poczatku byl to dla mnie straszny szok, ze az z domu wogole nie chcialam wychodzic, bo nawet nie mialam sie w co ubrac i bylo mi strasznie niezrecznie. w jeszcze wieksza schize wpadlam jak zaczelam sie ostro odchudzac a waga nie spadala tylko rosla.......... psychicznie czuje sie lepiej od czasu jak zaczelam prochy tarczycowe przyjmowac i pocieszyla mnie doktor, ze schudne na pewno, tylko trzeba czasu bo mam bardzo zniszczona tarczyce. teraz juz mam dobre wyniki, TSH skacze coprawda ale to podobno norma w ciazy, no i nic a nic nie przytylam, wciaz nosze jeansy przedciazowe, wiec mam nadzieje, ze po urodzeniu wreszcie schudne :-(
Ostatnia edycja:
izabela...
Fanka BB :)
andariel, dobre wieści przyniosłaś ;-)
to teraz czekamy na relacje enki i megaczki
no i później natt ;-)
alex.nikita, a ty kiedy poznasz płeć bąbla? :-)
to teraz czekamy na relacje enki i megaczki
no i później natt ;-)
alex.nikita, a ty kiedy poznasz płeć bąbla? :-)
alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
ja za 2 tygodnie, dokladnie 4-go kwietnia o godzinie czternastej :-) juz nie moge z wrazenia wytrzymac, tak bardzo chcialabym wiedziec kto tam mieszka choc moj mauz juz kupil kilka dziewczynskich ubranek, tak na wszelki jak twierdzi i jak mowi do brzucha to zawsze po imieniu, ktore brzmi Suzana . mnie tak po cichu tez sie marzy mala krolewna ale najwazniejsze, zeby zdrowiutkie bylo
Babochy, czy Wy caly czas przyjmujecie witaminy ciazowe? ja do zeszlego miesiaca bralam te wypasione pelnoskladowe, a od tego tygodnia juz tylko kwach foliowy z zelazem + omega 3
Babochy, czy Wy caly czas przyjmujecie witaminy ciazowe? ja do zeszlego miesiaca bralam te wypasione pelnoskladowe, a od tego tygodnia juz tylko kwach foliowy z zelazem + omega 3
reklama
andariel
mama super dwójki :]
ja w ogóle nie musiałam przyjmować w żadnej z ciąż; w obu brałam (i biore Pregnium - w składzie DHA, kw. foliowy, magnez, jod) i od jakiegoś czasu teraz MagneB6;Babochy, czy Wy caly czas przyjmujecie witaminy ciazowe? ja do zeszlego miesiaca bralam te wypasione pelnoskladowe, a od tego tygodnia juz tylko kwach foliowy z zelazem + omega 3
Podziel się: