reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

jej, alex - do końca ciąży i codziennie? brrrr... ale jak mus to mus...
reksio daj znać co u Was:)
edit. aaaaa już mam:) wow, to kolejne rodzeństwo mieszane nam się szykuje:-)super, że wsio ok!

reklama
aaaaa! I mamy zielone swiatło z Ł na przytulanie ;-) wszystko mi się ładnie podnosi. Szyjka długa twarda zamknięta :-)

co tu zaglądam to się tracę :p
Natt śliczne imiona... ciekawa jestem czy zostaną czy się jeszcze zmienią. Pomysł z literą L bardzo oryginalny, bo większość robi te same pierwsze literki.
Gratki dla wszytskich zafasolkowanych co jeszcze nie gratulowałam.

Reksio gratki - syna :-)

Reksio ale fajowo - będziesz mieć parke :-)
a na drugi raz sie tyle nie stresuj bo to nic nie daje a maluszek na pewno to czuje, głębokie oddechy i duuuużo pozytywnych myśli :-)
To czekamy teraz na typy imion

Maggie stronka świetna, uśmiałam sie :-D

ja mam usg połówkowe w przyszły piątek i już sie nie moge doczekać :-D

aaaaaa jeszcze mi sie coś przpomniało: pytanko do brzuchatek - jak wasza waga?????????
U mnie masakra tzn 49,5 (przed ciążą miałam 50), nie bardzo mam apetyt a jeśli już to głównie na owoce, mięso mogłoby nie istnieć dla mnie, biore witaminy ale i tak sie martwie :/. Mam jakąś paranoje i codziennie sie waże ;-(

Ostatnia edycja:
ha! no prosze Reksio,pięknie!!! chłopaczek-brawo!

Alex nie przejmuj sie ja z Natką od 8 miesiąca do końca karmienia piersią musiałam robic zastrzyki w brzuch dzień w dzień a teraz od początku ciąży tez i znowu do zakończenia karmienia,wiec jeszcze dłuuuugi czas przede mną. Juz mam cały siny ten moj biedny brzuch ale jak mus to mus i wszystko sie da nawet jak jest to mało przyjemne. Dasz rade:). Te igły w zastrzykach do robienia w domu są naprawde małe:):),ale i tempe;-)( no to cie pocieszyłam:) ).

A powiedz kochana co u ciebie,dlaczego te zastrzyki i jakie?
U mnie z powodu zakrzepicy żył głębokich...

megaczko u mnie waga ostatnio szaleje - znaczy się rośnie w zatrważającym tempie - od kilku dni pokazuje już 11-12 kg!!! tyle że ja sie tego spodziewałam, bo taki mój urok:) z Ninką dobiłam do 22, więc jeśli teraz finał też będę musiała przeleżeć, to siłą rzeczy parę dodatkowych kg nadprogramowo zyskam;
a Ty się nie przejmuj, jeszcze chwila i waga ruszy, zobaczysz!
dziewczyny współczuję tych zastrzyków every day...

reklama
Do góry