reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

Natt szalejesz ;-) imiona super :-)

Dziewczyny jutro o 16.40 mam kontrolę. Plizzz pomyslcie wtedy o Brzuszku i o mnie.. Stresa mam jak zawsze przed wizytą.. Tak bym chciała żeby moj Ł był przy mnie................:-(

reklama
Reksio, będziemy trzymac kciuki:-) Na pewno wszystko jest OK:-). Ja mam wizytę w czwartek.
Co do imion, to faktycznie Natt, szalejesz:-D. Lenka mi się bardzo podoba, chociaż fakt, teraz popularne. Co do Karola, szczerze, to tak średnio. Ja jeszcze myslę nad Arkadiuszem, Jakubem i Igorem.

reksio kciuki jutro bedziemy trzymać
enka ładne imiona mi z tego najbardziej Jakub bo tak miało nazywać sie moje pierwsze dziecko,a potem Igor choc u nas bardzo popularne

Oczywiście Reksio - masz jak w banku:)
Hmmm - a mi się podobają nietypowe imiona. Córka Helenka, Tola, Mika albo Mirka a synuś to mi sie Franek marzy, ale mąż grymasi. Ale i tak dla mnie jedyne najwspanialsze (myślałam, że Misia będzie Frankiem hehe)

reksio,trzymam kciuki:), a ty dawaj znać jak dzisiejsza wizyta!!! czekamy:):)

My Karola raczej tez z Wojtyłą kojarzymy niz z bohaterem filmu:),a Lena no fakt popularne,ale natalia tez popularne i jakos nam to nie przeszkadza bo to po prostu piękne imiona:). Ale macie racje,ze pewnie jeszcze mi sie pozmienia...choc z kazdym dniem czesciej mowie do Bąbelkó tymi własnie imionami i jakos tak mi to pasuje. Nawet ostatnio kupowałam dla nich jakies rzeczy i mowiłam,ze to dla Karola a to dla Lenki,a wcześniej tak nie mówiłam o tych swoich maluszkach,wiecccc moze tak jednak zostanie.

Aaaa...kurcze fakt ja tez słyszałam,ze Lolek gdzieniegdzie sie na Karola mówi.....Karolek Lolek-hihihi:)

Ostatnia edycja:
proba ;-)

o udalo sie odblokowali, pozdrawiam trzymam kciuki za kontrole reksiu, ja wczoraj cale popoludnie spedzilam w szpitalu i w koncu dostalam zastrzyki, ktore musze sobie sama robic az do porodu codziennie.........brrrrrrr.........

Ostatnia edycja:
Reksio jak wizyta??
Alex co to za zastrzyki? co jest??
natt :)) Lena mi się podobało kiedyś strasznie, w sumie nadal podoba ale jak bym miała dziewczynką to jakoś na M. bo to już tradycja będzie :) co do Karola to fajne imię :))
a tak mi się przypomniało jak wybieraliśmy z moim imię i robiliśmy/przypominaliśmy sobie jakie są rymowanki do nich
np. Franek - sprzedawca firanek
albo jestem Adam z chu**mi nie gadam :p

a tak przy okazji:
http://www.znaczenieimion.pl/
pewnie znacie, ale zawsze z tego można pośmiać szczególnie w dużym towarzystwie :)))

Ostatnia edycja:
reklama
rety Alex co to za zastrzyki......?

Dziewczyny dzięki za troskę :-) Maluszek zdrowy duży słodki ;-) i na 80%............CHŁOPAK :-D cieszę się baaaaardzo :-) i jeszcze raz dzięki za kciukasy!
Ale naczekałam się na wizytę.. Połtorej h obsuwy było. Ble..

Do góry