reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

Natt rewelacyjne wiadomości :-) oby tak dalej!!!!!
Aleksandrem miała być Zosia jakby była chłopcem ;-) teraz imie dla Robaczka mąż wybiera bo Zosia to mój typ ;-) aż strach się bać hihih :-)
No strach sie bac...bo mojej siostry maz chcial koniecznie po dziadkach swoich dac imie, Zofia,albo Wincenty:szok:...co mnie jako chrzestnej matce przyszlego potomka bardzo ten Wicek nie pasowal....siostrze zreszta tez...ale sie okazalo ze w brzuszku Zosia sobie mieszka,wiec problem sie po cichu sam rozwiazal.......

Aaaaaaaaaaaa no i ciesze sie ze wasze malenstwa w brzuszku zdrowe i maja sie ok

reklama
Kurcze miałam sen i wszystko mi sie poprzestawiało w kwestii imion:). Boszszszsz.....Chyba jednak bedzie Lena i Aleksander!!!! Tez ładnie,co myślicie??? Natalia,Lena,Aleks( bo tak bedzie w skrócie mówić,a nie Alek czy Olek)

Bardzo się cieszę, że z Waszymi brzuszkami wszystko dobrze:-). Alex, te kopniaczki są niesamowite. Ja już też od jakichś dwóch tygodni czuję. Coś fantastycznego:-)
Natt, bardzo ładne imiona. Nad Aleksandrem to tez sama się zastanawiam. W czwartek mam połówkowe usg, to może się potwierdzi płeć (że facecik:-) ).

a mi sie znowu wszystko pozmienało z tymi imionami:). Oszalec ze mną mozna!! Teraz jestem za Leną i Karolem. Stwierdziłam,że chce dac takie imiona,zeby były krótkie inie budziły wątpliwości jak sie zwracac do dziecka,potem nastolatka i w koncu dorosłego człeka:). Aleksander baardzo piekne imie ale własnie jedni beda mówic Olek innie Alek jeszcze inni Aleksander czy Aleks,a mi sie nie bedzie chciało tłumaczyc ,żeby tak czy siak nie mowiono do mojego dziecko bo nam sie nie podoba...także stawiamy na krótkie,albo przynajmniej takie ktore mają jedną opcje nazywania(poza zdrobnieniem rzecz jasna).
Takze na dzień dzisiejszy Lena,Karol. Aaaa i jeszcze jedno chcemy zeby była literka L w imieniu bo to taki wspolny element dla wszystkich imion i nazwiska dzieci:). Ale sobie wydumaliśmy,co????

natt piękne wszytskie te imiona
ja tylko ci powiem,ze miałam wuja Karola i mówili wszystce do niego Lolek,bo cieżko to imię zdrobnic,wiec jeszcze masz czas i przemysl to

natt - szalejesz:-D jeszcze Ci się pozmienia, coś czuję:-Dmi się Karol kojarzy z tym filmem o bawidamku, ale osobiście żadnego nie znam;-)no a Lena - o ironio - teraz bardziej popularna niż Anna! aczkolwiek imię śliczne;-)
a J. ma jakieś swoje typy czy Tobie pozostawia wolną rękę?
widzisz, u nas Igor ustąpił Adamowi, M. zadecydował;-)

reklama
Natt,dla mnie ladne imiona...mi sie Karol akurat kojazy z naszyn Sw. pamieci Papiezem....a corcia moja to Karolcia....chociaz ja wolalam zuzia...ale teraz to juz sobie nie wyobrazam Zuzi,bo to moja Karolcia....hi,hi.....

Do góry