reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

reklama
A ja melduję,że po wizycie wszystko ekstra,maluchy fikają,choc ja ich ciągle tak wyraźnie nie czuje,ale doktorek powiedział,zeby sie tym nie przejmować,bo dzieciaczki ruchliwe,że hoho i na pewno niebawem to odczuje:)...a ja głupia tak sie stresowałam,że cos sie stało i juz ich tam nie mam...głupol ze mnie! A no i potwierdził mi Anie i Aleksandra:). 28 marca mam sie stawić na połówkowym( JUZ!!!!!) a 6 kwietnia znowu wizyta kontrolna:). Jak ja lubie jak te wizyty tak czesciej wypadają,a teraz to w ogóle częsciej mam miec:). aaaa no i nic mi sie nie skraca,nie mieknie,także u mnie na razie pessar nie jest potrzebny i to mnie cieszy:)-oby obyło sie bez do końca i jest na to duza szansa z tego co gin mi mówi:). Juz wystarczy,ze sie z zakrzepicą mecze jeszcze pessar mi potrzebny...
O! to tyle

Natt rewelacyjne wiadomości :-) oby tak dalej!!!!!
Aleksandrem miała być Zosia jakby była chłopcem ;-) teraz imie dla Robaczka mąż wybiera bo Zosia to mój typ ;-) aż strach się bać hihih :-)

Nooo reksio,to faktycznie,skoro mąż wybiera,tooooo...eee na pewno wybierze piękne imię,a poza tym wiesz jak to jest niby oni wybierają,ale jak my madrze pokierujemy sprawą,to im sie wydaje,ze wybrali oni,a tak naprawde to nasze typy. Takze pracuj nad meżem kochana:),co by ci z jakąś Adelajdą czy Gracjellą nie wypalił,czy cos w ten deseń...;-)

natt a Ty się nic nie pochwaliłaś podczas konferencji na skype:-D toż to super wieści są!!! ale jak to połówkowe już szybko - boże jak ten czas leci!!! już widze taki obrazek, jak sobie jedziemy wszyscy na jakis piknik rodzinny, o!

Andariel,no widzisz na smierć zapomniałam::). To wszystko dlatego,że nie ma J.bo tak to z nim przezywałam przez kolejny dzień po takiej wizycie,a teraz musze zakasać rekawy i od razu do prozy życia przejsc i dlatego zapomniałam ci powiedzieć...przpraszać:)

Noooo,taki wspolny piknik rodzinny,juz to czuję-bossssko:)

reklama
Natt super!!!!!!!!! Ja na polowkowe 4-go kwietnia i wtedy sie dowiemy kto tam mieszka, bo ostatnio nie chcieli powiedziec. A Aleksandrem mial byc moj Pimpi, moj mauzon bardzo naciskal ale ja sie nie zgodzilam bo to moje imie i nie chcialam, zeby sie mylilo. Moje dwa ukochane imiona to Zuza i Mikolajek, ale tutaj ciezko byloby ludziom skumac Mikolaja, wiec zaproponowalam Nicolas, w skrocie Nico ale tu mauz zaprotestowal, bo w jego kraju - Egipcie, Nico to baaaaaaaardzo brzydkie slowo. I tak wyczerpaly sie pomysly, wskutek czego maluch byl bezimienny do chyba 3-go czy 4-go tygodnia zycia. W brzuchu nazywalismy go Nunu i w zasadzie tak zostalo do dzis. Z nadaniem imienia w koncu skonczylo sie tak, ze siostra mojego mauza powiedziala mi, ze dziadziusiowi skrycie marzy sie, ale wstydzil sie poprosic, zeby gowniarz mial imie po nim. A to dlatego, ze nasz Pimpi jest jedynym przedluzaczem rodu i nazwiska, bo moj mauz jest jedynym chlopcem w rodzinie. I tak Pimpi zostal Abrahamem :-D

CHODZCIE URZADZIMY KIEDYS PIKNIK WSZYSTKICH SIERPNIATEK!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry