reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

Aga Irl cuda się zdarzają - moja znajoma też jako 4 urodziła synka a po nim bliźniaczki, więc całe 6 panien i jeden pisiorek:D
A ja ostatnio z imion męskich choruję na Beniaminka:)

reklama
tak tez na ten cudzik licze:)
zwlaszcza,ze tym razem przechodze te ciaze inaczej:) zadnych wymiotow od poczatku:0 a jakie to mile ,jak nie trzeba wypluwac zoladka:) a ze wszystkimi dziewczynami to tak kochalam kibelek ,ze szok:) no nic.....niedlugo sie okaze:)

hej
Andariel gratuluje synka:)

u nas pewno tak szybko sie nie dowiemy,kto tam mieszka:)z Maya dowiedzialam sie w 33 tygodniu...
no ale u nas raczej latwe do przewidzenia,ze bedzie dziewczynka:) w koncu przy 4 corach szanse mam znikowme:)ale gdyby jakims cudem byl chlopak( na co oczywiscie bardzo licze) TO BYLBY CUD:)

a imie to dla chlopca chcialabym Alan ,bo zawsze chcialam miec syna z takim imieniem:)ale zobaczymy:) byle zdrowe bylo i moja ciaza bez wiekszych problemow przebiegala:)
I Amen Aga! Trzymam kciuki mocno zaciśnięte!

a już myślałam Malinka, jak zobaczyłam, że tu zajrzałaś... no ale nic to, jak nie teraz to za miesiąc, jak nie za miesiąc, to następnym razem - uda się!głowa do góry i działajcie:)

tak wygląda mój brzuch dzisiaj, tj. w 22 tyg. i 3 dniu ciąży (w ciuchach jest nawet nie taki duży, ale w negliżu - ogromny!)
22t3d.jpg

no i 2 pierwsze bodziaki dla chłopca:tak:body.jpg (dla mnie chlopięce ciuszki to inny świat normalnie):-D

to samo miałam napisac ty drobna jesteś i o kg nam tu piszesz,toz na tobie prawie skóra i kości nie licząc brzuszka teraz

taaaa... jasne! może na tej focie faktycznie jakoś chudo wyszłam, bo leginsy czarne, ale w realu jest mnie nieco więcej jednak, wierzcie mi:) i jak porównam brzuch do tych prezentowanych przez czerwcówki, to jest duży;

reklama
Andariel sliczny brzusio :-)
Mi już też powoli wyłania się taki brzucholek smiszny :-) ci co nir wiedzą w pracy przygladają się (widzę to hihihi). Wieczorami to w ogole mi wyskakuje taka kula szpiegula normalnie ;-)

Do góry