reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
tak tez na ten cudzik licze
zwlaszcza,ze tym razem przechodze te ciaze inaczej zadnych wymiotow od poczatku:0 a jakie to mile ,jak nie trzeba wypluwac zoladka a ze wszystkimi dziewczynami to tak kochalam kibelek ,ze szok no nic.....niedlugo sie okaze
zwlaszcza,ze tym razem przechodze te ciaze inaczej zadnych wymiotow od poczatku:0 a jakie to mile ,jak nie trzeba wypluwac zoladka a ze wszystkimi dziewczynami to tak kochalam kibelek ,ze szok no nic.....niedlugo sie okaze
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
I Amen Aga! Trzymam kciuki mocno zaciśnięte!hej
Andariel gratuluje synka
u nas pewno tak szybko sie nie dowiemy,kto tam mieszkaz Maya dowiedzialam sie w 33 tygodniu...
no ale u nas raczej latwe do przewidzenia,ze bedzie dziewczynka w koncu przy 4 corach szanse mam znikowmeale gdyby jakims cudem byl chlopak( na co oczywiscie bardzo licze) TO BYLBY CUD
a imie to dla chlopca chcialabym Alan ,bo zawsze chcialam miec syna z takim imieniemale zobaczymy byle zdrowe bylo i moja ciaza bez wiekszych problemow przebiegala
MALINKA2109
Fanka BB :)
Andariel gratuluje synka!!!!!!!
Dziewczyny odpoczywajcie i dbajcie o siebie i brzuszki!!!
U nas nadal nic
Dziewczyny odpoczywajcie i dbajcie o siebie i brzuszki!!!
U nas nadal nic
andariel
mama super dwójki :]
a już myślałam Malinka, jak zobaczyłam, że tu zajrzałaś... no ale nic to, jak nie teraz to za miesiąc, jak nie za miesiąc, to następnym razem - uda się!głowa do góry i działajcie
andariel
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Bosze Andariel jaki ty szczypiorek jesteś! Wyglądasz jakbyś piłkę połknęła a nawet tylko pół!
andariel
taaaa... jasne! może na tej focie faktycznie jakoś chudo wyszłam, bo leginsy czarne, ale w realu jest mnie nieco więcej jednak, wierzcie mi i jak porównam brzuch do tych prezentowanych przez czerwcówki, to jest duży;
reklama
Andariel sliczny brzusio :-)
Mi już też powoli wyłania się taki brzucholek smiszny :-) ci co nir wiedzą w pracy przygladają się (widzę to hihihi). Wieczorami to w ogole mi wyskakuje taka kula szpiegula normalnie ;-)
Mi już też powoli wyłania się taki brzucholek smiszny :-) ci co nir wiedzą w pracy przygladają się (widzę to hihihi). Wieczorami to w ogole mi wyskakuje taka kula szpiegula normalnie ;-)
Podziel się: