reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

reklama
Ale fajne foteczki ;-) szczególnie te stópki takie kochane, oj ale mi się marzy wycałowac takie małe, pulchne, śmierdzące noworodkowe piętki ;-)
Co do imion to mi się diabelnie Franek podoba, ale to nazwisko musiałabym zmienić (może z innym mężem hehe) bo śmiesznie brzmi z Frankiem. A z tych typów podanych to Adam bardzo mi się podoba!

Andariel gratuluje Wam Synka :-)! tak jak przeczuwałaś!
bardzo sie cieszę..teraz tylko imię he he...Adaś też mi sie podoba :-)
i nie martw się- synki są fajne!!

Widzę, że się grono przyszłych mamus rozrasta :-) super!
Andariel- fajnie, że Ninka braciszka będzie miała :) i tak, jak dziewczyny mówią- masz doświadczenie,jako mam dziewczynki, więc z siusiakiem se bez mrugnięcia okiem poradzisz! :-) to juz w druga stronę wydaje mi sie jest trudniej hm... :/
Nat- ale numer no :-) podwójne szczęście co? :-) no nieźle! :-) i fajnie, że i synus i córcia będą :-)
Megaczka, AgaIrlandia, Reksio, Mitemil, Enka- wszystkim Wam dziewczyny spokojnej ciąży zyczę i jak najlepszego samopoczucia! Niech dzidzie zdrowo rosną!

A, i za starających się (Malinka, ktoś jeszcze? :-)) kciuki zaciśnięte!
:-)

andariel, oficjalnie gratuluję PISIORA! :-D
co do imienia to mój chłop Marcin a syn Marcel i dziadkom się nie pierdaczy, chociaż na początku jakieś jęczenia były że to takie samo imię ;-) mnie to nie przeszkadzało, po prostu czułam że w brzuchu mam Marcela i nie dało rady inaczej, tym bardziej że imię musiało być na M. bo gdyby nie to stawiałabym na Tymona :-) a i Malkolm nam się podobał ale z nazwiskiem by było kosmicznie więc odpadło. Ech jak Ci fajnie że przez to wszystko jeszcze raz przechodzisz... zresztą wszystkim Wam fajnie i cieszę się jak Was czytam i widzę fotki z usg eeeeech! :-)
ps. najwięcej u znajomych jest kacperków, kubusiów, krzysiów a dziewczynej to majki i oliwki :-)

Świetnie ze wszystkie fasolki ZDROWO ROSNĄ!!!

Natt gratuluje parki!:-)
Andariel nie będzie tak źle z tym małym pisiorkiem!!:-)

jezeli chodzi o imiona to ja mam kosmos!!! wołam Robert a mam na mysli Rafała i odwrotnie, chłopacy to wykorzystyją a i dziewczyn imiona mi się mylą!!! Ech te dzieciaki:-)

hej
Andariel gratuluje synka:)

u nas pewno tak szybko sie nie dowiemy,kto tam mieszka:)z Maya dowiedzialam sie w 33 tygodniu...
no ale u nas raczej latwe do przewidzenia,ze bedzie dziewczynka:) w koncu przy 4 corach szanse mam znikowme:)ale gdyby jakims cudem byl chlopak( na co oczywiscie bardzo licze) TO BYLBY CUD:)

a imie to dla chlopca chcialabym Alan ,bo zawsze chcialam miec syna z takim imieniem:)ale zobaczymy:) byle zdrowe bylo i moja ciaza bez wiekszych problemow przebiegala:)

reklama
Do góry