reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

Aż się fajnie czyta tyle nowych maluszków w brzuszkach gratuluje wszystkim i życzę powodzenia następnym.

natomiast ja zrobiłam dwa dni temu teścik, ale był negatywny:-( powtórzyłam go dzisiaj a tam dwie kreski :confused::-), nie mogę trochę w to uwierzyć że to już, po pierwszym miesiącu starań, mam nadzieje że @ już nie przyjdzie .

dziękuje za trzymanie kciuków :-)

reklama
megaczko - fajna nawet jest ta niepewność, róż czy błękit:tak:
dziewczyny, a brzuch jest spory, wklejam fotę w negliżu, to bardziej może widać...
22t3dA.jpg

andariel- śliczniutki masz brzusio :tak:

ja w tej ciąży jak i w tamtej nie będę sprawdzać co tam rośnie, znowu będę kupowac uni sex, ale czuje że to będzie mały sisiorek hehe .

Andariel brzunio śliczny! a że większy niż u innych czerwcówek, może Twój Pisiorek teraz miał duży skok wzrostowy:-)
no i zgadzam się z dziewczynami, ze drobnica z Ciebie!
ja w liceum miałam koleżankę, która w 8 m-cu ciązy ważyła coś ok 46kg(generalnie jest bardzo szczupła i niziutka) i jak wychodziła ze szkoły to był brzuch brzuch brzuch i dopiero Ania:-D

ojej, dzięki:-)
reksio dawaj fotkę zatem!
i dziewczyny z brzucholkami, please! natt - a Twojego bliźniaczego to już w ogóle jestem okropnie ciekawa!

Nati/misio ale extra!!!! nastepna dołączyła do zafasolkowanych:)-suuuuper!

Andariel,ja mam nadzieje,ze mój brzuchol to osobiscie zobaczysz:). musimy sie umówić jescze przed wyjazdem J.,co???napisz smska kiedy jestescie wolni. My tylko ten weekend mamy zawalony,bo musimy po sklepach połazić(jakies rzeczy dla J.kupic), potem mamy gosci bo 5.02 mam imieniny a 14.02 urodziny( łączona imprezka bedzie:)) i całą rodzinaka sie zwala,ale podzieliłam ich na ture sobotnia i niedzielna,bo u nas nie ma az tyle miejsca,zeby wszystkich pomiescic niestety....No,także daj koniecznie znać:)

A twoj brzusi świtny,taki chyba podobny do Ninkowego,tez taki zgrabniutki miałaś z tego co pamiętam...

A! dziewczyny nie dajcie sobie kitu wciskać Andariel to szczypiorek i nawet jak teraz te kg do przodu ma,to wszystko w brzuch poszło i nigdzie indziej-jestem pewna! laska jest z niej taka ,że szok:):). zgrabniusia mamusia z niej:)

buziaki:)

reklama
andariel w końcu doczekałam się fotki :-D:-D
Wyglądasz prześlicznie!!! Łza w oku mi się zakręciła bo podobny brzuch z Adriankiem miałam :tak:

Proszę resztę zafasolkowanych Dziewczyn o wklejanie zdjęć z brzusiami :-)

nati/misio wielkie gratulacje i spokojnej ciąży. Dużo zdrówka :-)

Do góry