reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

Andariel BOSKO! Tak jak chciałaś! S U P E R :-D:-):-D

Co do imienia to mi by Natan pasował do Ninki. Albo Antoni?
Adaś też ładnie:) Kochana masz jeszcze czas i na pewno cię oświeci ;-)

reklama
Kurcze Andariel,trudny wybór bo mi sie podobają wszytkie 4,ktore podałaś. A Nike ty wybierałaś,czy M? Jak Ty to teraz moze niech M. ma decydujacy glos,a jak było odwrotnie ,to ty:). Ale zamotałam...ale chyba wiesz o co mi chodzi?:)

My bedziemy miec raczej Anie i Aleksandra( Aleks:) )

hihi, to mi pomogłyście... Efe - na Natana to się M. nie zgodzi, bo już mu kiedyś Jonatana podsunęłam, to kręcił nosem - a brzmi bardzo podobnie; Antoś to był nasz typ przy 1 ciąży, ale teraz jest tak dużo Antków, że się wyleczylam (na samym moim osiedlu jest ich kilku, a jak byliśmy w przychodni znów było 2 małych krasnalków o tym imieniu);
natt - Ninkę ja "wymyśliłam", ale od razu to imię przypadło do gustu M., więc liczymy, że razem je wybraliśmy (jednocześnie); ale chyba zrobię tak, że skoro dla mojej ukochanej wymarzonej córuni jednak ja miałam decydujące zdanie, to niech dla juniora M. wymyśla; chyba rozsądnie będzie! co do Marcela to właśnie M. ma wątpliwości, że zbyt podobne do jego imienia (Marcin);
no i nie chcemy imion z pierwszej 5 nadawanych w mazowieckim w 2010r., co dyskwalifikuje wlaśnie Jasia (no i Kubusia, który mi po glowie chodził jakis czas temu);
natt - fajne typy dla waszych bliźniąt; jakbym miała bliźniaki pewnie by mi zależało, żeby na tę samą literę się rozpoczynały;
fajnie znac juz płeć i mysleć sobie o takich przyjemnych sprawach, jak imię:tak:

napisze tak: przeczucie z I trymestru mnie nie myliło:tak: jest CHŁOPAK!!! na razie jestem w szoku i to wielkim, bo sie na małych pisiorkach kompletnie nie znam... lekarz patrzył na mnie jak na ufo, o mało mu tam nie zemdlałam z wrażenia:-Dmuszę ochłonąć...
co do zdrowia bobasa, to brak zastrzeżeń, no i klusek jest, bo prawie 0,5kg waży już! podczas badania ssał rączkę - kolejny ssaczek się chyba szykuje;-)
czuję sie teraz, jakbym aliena miała w brzuchu - bo tam pisiorek siedzi!:-D
Andariel,ale sie ciesze razem z toba...super wiadomosc....fajnie tak parke miec w domu:-D
ale ja juz chyba nie zaryzykuje....he,he....maz to ciagle o Frania sie dopomina....ehhhh

a oto męskość mego synka (matko święta, jak to brzmi!) zaznaczona kursorem lekarza wykonującego usg:-)
pisiorek..jpg

Łoooooooo!!!No facecik na mur beton!!!!!!!nie ma wątpliwosci!!!!!!
A co do Marcela to faktycznie podobnie do M. i moze sie kitłasić...zwłaszcza dziadkom w póxniejszym wieku ;-) :)

A zapomniałąm jeszcze ,ze drugi tym u nas to Karolina i Karol....

Ale my jeszcze czasu troche mamy...

reklama
Andariel od razy widać, że przystojniak będzie że hoho

Co do imienia to u nas też było wspólnie:) Odkąd pamiętam miał być Kubuś i Maja (tak bajkowo), potem Gabriela i Aleksander.
A właśnie Natt ja się spotkałam z czymś takim że na Aleksandra wołają Olek a na Aleksego- Aleks. No my już Aleksandra mieć nie będziemy więc w razie czego będziemy się głowić jeszcze raz. I to ile jest w okolicy dzieci o takim imieniu ma dla mnie też bardzo duże znaczenie jak dla ciebie Andariel. Dużo u naszych znajomych właśnie Jasiów, Wojtusiów, Kacperków, Julek, Zuź, Mai, Oliwii itp.
I napisze bo bratowa mojego tego nie przeczyta dzięki Bogu ale rzuciłam propozycję, żeby w razie synka był Krzyś.

Do góry