reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

reklama
Malinka,trzymam kciuki mocno zacisniete za ciebie!!! Napewno sie uda:tak:

Bosze Andariel jaki ty szczypiorek jesteś! Wyglądasz jakbyś piłkę połknęła a nawet tylko pół!
Zgadzam sie z Efe,w stu procentach.....:tak:;-)
Aż się fajnie czyta tyle nowych maluszków w brzuszkach gratuluje wszystkim i życzę powodzenia następnym.

natomiast ja zrobiłam dwa dni temu teścik, ale był negatywny:-( powtórzyłam go dzisiaj a tam dwie kreski :confused::-), nie mogę trochę w to uwierzyć że to już, po pierwszym miesiącu starań, mam nadzieje że @ już nie przyjdzie .

dziękuje za trzymanie kciuków :-)
GRATULUJE KOCHANA!!!
Spokojnej ciazy zycze:tak::-)

dziewczyny, a brzuch jest spory, wklejam fotę w negliżu, to bardziej może widać...
Zobacz załącznik 323980
Brzuszek ladny i spory,ale ty chudzinka i tak jestes.....Slicznie ci z brzuszkiem:tak:

byłam dzis na kontroli. lekarz myślał że uda mu się już przezierność karkową zrobić ale niestety maluszek jeszcze za mały. Bobo ma 4,5cm i skacze fika jak szalony ;-) wszystko z nim oki :-) ale ja przez tą niskoopadającą (czy jakoś tak) kosmówkę muszę dalej brać duphaston i dalej z Ł mamy czerwone światełko na figle :-( ale damy rade :-D poza tym 21 idę na przezierność i p.doktor mówi że już powinno być wsio ok i nie będę musiała łykać tych piguł.

reklama
Do góry