reklama
a może niech kończy się na "wia"?
dupa nie ma takiego imienia
jedynie Malwina jest podobnie
Efe ;-) wiecej wiary ;-)
Liwia
Oktawia
Flawia
co prawda duzo tego nie jest ale zawsze ;-)
andariel
mama super dwójki :]
mi też się Lilka podoba, ale M. nie;
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Gabrysia miała być Lilianna ale doszliśmy do wniosku, że to takie miękkie imię jak Julia np. No i mój też nie był zachwycony. Teraz to mi się Basia podoba
mi sie podobały takie "stare" imiona... Basia, Marysia, Zosia, Krysia... ale w koncu jest Monika bo tak do mojego brzucha mowila kolezanka z pracy a my w domu dogadac sie nie moglismy... okazalo sie Monika wszystkim pasi to zostala Monia ;-)
pchelka10.05
Zadomowiona(y)
witajcie jestem mama grudniowa 2009 no prawie styczniowa hehehe( 28 grudzien)
i powiem wam szczeze ze jak tylko mój maz zobaczył nasza maleńką jak ja wywozili nad ranem do kąpanka (zaraz po cesarce mu ja pokazali o 4:20 ) to od razu chciał 2 heheheh jak mi sie połóg skonczył to tez chciał ale ja twierdziłam ze juz wiecej dzieci nie chce i basta !!!
az tu nagle we wrzesniu 2010 moja bratowa urodziła i zachciało mi sie !!!!
szok !
ale mysle realnie z kasa dalibysmy rade spokojnie ale ja z 2 małych dzieci (sama w domu od 6 do 19 ) nie bardzo :-(
coraz czesciej mysle o "wyjsciu do ludzi " czyli o powrocie do pracy
ale z jednej strony obie babcie pracuja a robic na opiekunke mi sie nie usmiecha i szkoda mi Nicolke sama z obca osoba zostawic boje sie
wiec jestem na wychowawczym :-)
ale mąż mówi " powiedz tylko słowo a ja zrobie reszte.... " hehehe i za to go kocham
i powiem wam szczeze ze jak tylko mój maz zobaczył nasza maleńką jak ja wywozili nad ranem do kąpanka (zaraz po cesarce mu ja pokazali o 4:20 ) to od razu chciał 2 heheheh jak mi sie połóg skonczył to tez chciał ale ja twierdziłam ze juz wiecej dzieci nie chce i basta !!!
az tu nagle we wrzesniu 2010 moja bratowa urodziła i zachciało mi sie !!!!
szok !
ale mysle realnie z kasa dalibysmy rade spokojnie ale ja z 2 małych dzieci (sama w domu od 6 do 19 ) nie bardzo :-(
coraz czesciej mysle o "wyjsciu do ludzi " czyli o powrocie do pracy
ale z jednej strony obie babcie pracuja a robic na opiekunke mi sie nie usmiecha i szkoda mi Nicolke sama z obca osoba zostawic boje sie
wiec jestem na wychowawczym :-)
ale mąż mówi " powiedz tylko słowo a ja zrobie reszte.... " hehehe i za to go kocham
andariel
mama super dwójki :]
Ela tez mi się podoba, bo możliwości dużo a w całości brzmi tak... królewsko, ale moja mama to Ela, więc odpada; no i raczej krótkie chcemy, bo nazwisko dlugie; a dla chłopca to Antek albo Franek (typy z poprzedniej ciąży), ostatnio chodzi za mną jeszcze Adam i Miłosz mi się bardzo podoba; ciekawe jak my się zdecydujemy
a ja mam w poniedziałek wizyte u gina, a we wtorek to usg gdzie badają przezierność, kość nosową i przepływy; trochę sie już boję czy bedzie wszystko dobrze! na usg wejdziemy we 3, bo Ninka z nami bedzie...
a ja mam w poniedziałek wizyte u gina, a we wtorek to usg gdzie badają przezierność, kość nosową i przepływy; trochę sie już boję czy bedzie wszystko dobrze! na usg wejdziemy we 3, bo Ninka z nami bedzie...
reklama
Natt powodzenia i nie myśl tyle o tym. Idź na spontan!!
Sylwia
Bardzo wszystki Wam dziękuje za kibicowanie i kciuki. Tak samo jak Natt bardzo chciałabym mieć prezent pod choinkę, tak jak to było z Martyną. Ale choć jest to bardzo trudne, staram się o tym nie myśleć, żeby się nie nakręcać.
Jak tak dalej pójdzie, to założymy sierniówkowy klub staraczek i ciężarówek :-)
a może niech kończy się na "wia"?
dupa nie ma takiego imienia
jedynie Malwina jest podobnie
Sylwia
Bardzo wszystki Wam dziękuje za kibicowanie i kciuki. Tak samo jak Natt bardzo chciałabym mieć prezent pod choinkę, tak jak to było z Martyną. Ale choć jest to bardzo trudne, staram się o tym nie myśleć, żeby się nie nakręcać.
Jak tak dalej pójdzie, to założymy sierniówkowy klub staraczek i ciężarówek :-)
Podziel się: