reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

reklama
wszystkim starającym mocno kibicuje,ale nie myślcei o tym za dużo bo wtedy jest gorzej z zajściem to ma byc przypadek,miły i niespodziewany,a zobaczycie ze bedzie dobrze

dziś było usg, podczas którego badano m.in. przezierność karku - wszystko prawidłowo:) tylko płytka nie chce mi się odpalić... maluszek machał rączkami i nóżkami, jakis taki wiekszy mi sie wydawał niż Ninka w tym samym okresie; może po prsotu wtedy było więcej wód? wyraźnie widziałam pisiorka między nóżkami, ale pan dr powiedział, że się nie podejmuje tego stwierdzić i że wg niego to jednak pępowina:) więc lokator pozostaje póki co płci nieznanej:)

mieliśmy wejść razem na to badanie (ja+M.+Ninka), ale niestety Ninek nam zwrócił zawartość żołądka w drodze do lekarza i w związku z tym przesiedział z tatą w aucie... oczywiście nie wzięłam nic na przebranie, więc malutka musiała siedziec w tych ciuszkach:( fuj; a wszystko przez ten rwący kaszel, który wywołuje odruch wymiotny; na dodatek tuż przed wyjściem zjadła zupkę, więc bylo czym zwracać...

mówiłam,ze bedą dobre wieści super,szkoda tylko malutkiej ,że jej sie akurat wtedy nie dobrze zrobiło
ale to nie pierwsze i nie ostatnie usg,potem nawet wszystko lepiej bedzie widoczne,a i mała bedzie ciut juz starsza i pojętniejsza

Andariel - fajnie, fajnie - no to teraz dumaj czy to pępowina czy coś innego :-p heheheh

A moze to z Ninką, to było takie ZWRÓCENIE uwagi na siebie, już taka zazdrość o rodzeństwo, co?! bauahha:-D

reklama
Andariel ;-) super ze wszystko dobrze i ja tak jak Efe bede jak mantre powtarzala "zeby to nie byla pepowina"

a co do wypadku Ninki to idz z nią do lekarza bo u Moni takie zwrotki od kaszlu zwiastowały zapalenie oskrzeli :-(

Do góry