reklama
magda12345
Mama Juli i Jasia
Mitemil, Reksio, Natt - ja też trzymam za Wasze szybkie zaciążenie kciuki ;-) O i za Efe - coby wpadła bo widać że bardzo chce a jakoś nie może się zdecydować ;-)
andariel
mama super dwójki :]
dziś było usg, podczas którego badano m.in. przezierność karku - wszystko prawidłowo tylko płytka nie chce mi się odpalić... maluszek machał rączkami i nóżkami, jakis taki wiekszy mi sie wydawał niż Ninka w tym samym okresie; może po prsotu wtedy było więcej wód? wyraźnie widziałam pisiorka między nóżkami, ale pan dr powiedział, że się nie podejmuje tego stwierdzić i że wg niego to jednak pępowina więc lokator pozostaje póki co płci nieznanej
mieliśmy wejść razem na to badanie (ja+M.+Ninka), ale niestety Ninek nam zwrócił zawartość żołądka w drodze do lekarza i w związku z tym przesiedział z tatą w aucie... oczywiście nie wzięłam nic na przebranie, więc malutka musiała siedziec w tych ciuszkach fuj; a wszystko przez ten rwący kaszel, który wywołuje odruch wymiotny; na dodatek tuż przed wyjściem zjadła zupkę, więc bylo czym zwracać...
mieliśmy wejść razem na to badanie (ja+M.+Ninka), ale niestety Ninek nam zwrócił zawartość żołądka w drodze do lekarza i w związku z tym przesiedział z tatą w aucie... oczywiście nie wzięłam nic na przebranie, więc malutka musiała siedziec w tych ciuszkach fuj; a wszystko przez ten rwący kaszel, który wywołuje odruch wymiotny; na dodatek tuż przed wyjściem zjadła zupkę, więc bylo czym zwracać...
basia1807
mama trzech skarbów
super wiesci Andariel... jeszcze pokaze co tam chowa
szkoda Ninki ze nie bylo jej przy tym
szkoda Ninki ze nie bylo jej przy tym
mówiłam,ze bedą dobre wieści super,szkoda tylko malutkiej ,że jej sie akurat wtedy nie dobrze zrobiło
ale to nie pierwsze i nie ostatnie usg,potem nawet wszystko lepiej bedzie widoczne,a i mała bedzie ciut juz starsza i pojętniejsza
ale to nie pierwsze i nie ostatnie usg,potem nawet wszystko lepiej bedzie widoczne,a i mała bedzie ciut juz starsza i pojętniejsza
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Oby nie pępowina, oby nie pępowina...sorry ja tak pod nosem sobie powtarzam
reklama
Andariel ;-) super ze wszystko dobrze i ja tak jak Efe bede jak mantre powtarzala "zeby to nie byla pepowina"
a co do wypadku Ninki to idz z nią do lekarza bo u Moni takie zwrotki od kaszlu zwiastowały zapalenie oskrzeli :-(
a co do wypadku Ninki to idz z nią do lekarza bo u Moni takie zwrotki od kaszlu zwiastowały zapalenie oskrzeli :-(
Podziel się: