Nigdy nie kumam lasek które nakręcają się w ten sposób.Na żywo wygląda jak zarys drugiej kreski
reklama
Zamyślona1234
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny nie było mnie chwilę . Doszłam do siebie . Nie było źle . Krwotok był ale się skończył . Ciąży nie było . Ale.sie nie poddaję i wiem wiem głupi człowiek ale nie wytrzymałam i musiałam sprawdzić dziś przed chwilą po tych sytuacjach do okresu jeszcze czas bo mam dostać według obliczeń koło 22 . 09 no ale ciekawość jak to mówią testowałam się ale odoiszczam i tak wizytę mam 19 września więc poczekam do niej . Trzymajcie kciuki
Załączniki
Zamyślona1234
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny nie było mnie chwilę . Doszłam do siebie . Nie było źle . Krwotok był ale się skończył . Ciąży nie było . Ale.sie nie poddaję i wiem wiem głupi człowiek ale nie wytrzymałam i musiałam sprawdzić dziś przed chwilą po tych sytuacjach do okresu jeszcze czas bo mam dostać według obliczeń koło 22 . 09 no ale ciekawość jak to mówią testowałam się ale odoiszczam i tak wizytę mam 19 września więc poczekam do niej .
jasani
Fanka BB :)
Ale co chciałaś sprawdzić tymi testami? Są negatywne jeżeli o to pytasz.Hej dziewczyny nie było mnie chwilę . Doszłam do siebie . Nie było źle . Krwotok był ale się skończył . Ciąży nie było . Ale.sie nie poddaję i wiem wiem głupi człowiek ale nie wytrzymałam i musiałam sprawdzić dziś przed chwilą po tych sytuacjach do okresu jeszcze czas bo mam dostać według obliczeń koło 22 . 09 no ale ciekawość jak to mówią testowałam się ale odoiszczam i tak wizytę mam 19 września więc poczekam do niej . Trzymajcie kciuki
Zazuu
Hej dziewczyny nie było mnie chwilę . Doszłam do siebie . Nie było źle . Krwotok był ale się skończył . Ciąży nie było . Ale.sie nie poddaję i wiem wiem głupi człowiek ale nie wytrzymałam i musiałam sprawdzić dziś przed chwilą po tych sytuacjach do okresu jeszcze czas bo mam dostać według obliczeń koło 22 . 09 no ale ciekawość jak to mówią testowałam się ale odoiszczam i tak wizytę mam 19 września więc poczekam do niej .
Z tego co piszesz jesteś świeżo po miesiączce więc jaki cel przyświecał robieniu testów ciążowych?
Zamyślona1234
Zaciekawiona BB
Staramy się o dziecko cały czas więc dlatego nie potrafię wytrzymać wiem może to głupie
jasani
To jak Ty chcesz wytrzymać całe 8 miesięcy ciąży skoro od momentu owulacji robisz już testy ciążowe?Staramy się o dziecko cały czas więc dlatego nie potrafię wytrzymać wiem może to głupie
Zazuu
ale o ciąży może być mowa dopiero po owulacji, a Ty jesteś przed z tego co opisujesz więc nawet nie było do niej okazji.Staramy się o dziecko cały czas więc dlatego nie potrafię wytrzymać wiem może to głupie
Staram się o ciążę 4 lata i rozumiem, że może być ciężko ale robienie testów w tym momencie cyklu po prostu nie ma sensu
26 miałaś miesiączkę, a 9 się testujesz? MinęłoHej dziewczyny nie było mnie chwilę . Doszłam do siebie . Nie było źle . Krwotok był ale się skończył . Ciąży nie było . Ale.sie nie poddaję i wiem wiem głupi człowiek ale nie wytrzymałam i musiałam sprawdzić dziś przed chwilą po tych sytuacjach do okresu jeszcze czas bo mam dostać według obliczeń koło 22 . 09 no ale ciekawość jak to mówią testowałam się ale odoiszczam i tak wizytę mam 19 września więc poczekam do niej .
Dopiero 15dni ile dni trwa twój cykl?
reklama
Nie może tylko jest to głupie. Robisz sobie krzywdę tymStaramy się o dziecko cały czas więc dlatego nie potrafię wytrzymać wiem może to głupie