Zamyślona1234
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okres miałam 25 sierpnia mój cykl trwa 28 dni .26 miałaś miesiączkę, a 9 się testujesz? Minęło
Dopiero 15dni ile dni trwa twój cykl?
wiec dzisiaj minęło dopiero 18. Musisz troszkę wyluzować bo oszalejesz.. wykonywałas jakieś badania? Ile cykli staracie się o dziecko??Okres miałam 25 sierpnia mój cykl trwa 28 dni .
Zapewne tak dlatego już odpuszczam niech się dzieje wola Boga jak to się mówiNie może tylko jest to głupie. Robisz sobie krzywdę tym
Staramy się już 4 lata . Badania są ok jak i u mnie tak jak i u męża w pierwszą ciążę zaszłam w wieku 18 lat i ci najlepsze nie pełnym stosunkiem. Wpadka. Druga ciąża 2014 rok planowana pół roku starań. Teraz idzie to bardzo źle.wiec dzisiaj minęło dopiero 18. Musisz troszkę wyluzować bo oszalejesz.. wykonywałas jakieś badania? Ile cykli staracie się o dziecko??
To ty jesteś w końcu po owu, przed owu czy tej owu nie było ? Bo testowalas zaraz po miesiączce czyli jeszcze przed owu a teraz mówisz, ze jej nie było ?Staramy się już 4 lata . Badania są ok jak i u mnie tak jak i u męża w pierwszą ciążę zaszłam w wieku 18 lat i ci najlepsze nie pełnym stosunkiem. Wpadka. Druga ciąża 2014 rok planowana pół roku starań. Teraz idzie to bardzo źle.
No jeśli nawet owulacja była 8 września to testy ani beta nie wyjdą pozytywne. Robisz sobie sama krzywdę testujac tak wcześnie poczekaj do terminu miesiączki, żeby już nie doszukiwać się cienia w cieniu. Jak miało się udać to wyjdzie pozytywny test. A do tego czasu trzeba czymś zająć myśli. Albo chociaż możesz udać się do lekarza czy jesteś po owulacji, może to Cię uspokoiWedług cyklu owu było 8 września byłam pewna dni płodnych ale testy owu bardzo słabe dziś zrobiłam z głupa bo mi zostało Jeszcze raz ten owu i wyszedł negatywny . Glupieje . Test ciążowy robiłam teraz . Sama nie wiem co się dzieje . Sory dziewuchy . Serio chyba się usunę z tego forum . Bo was będę tu męczyć zadręczać was a i siebie ale po tych akcjach ja już odpuszczam
Jeśli owu miałaś 8 września a tego nie wiesz to jesteś 4dpo. Nie ma prawa wyjść Ci testWedług cyklu owu było 8 września byłam pewna dni płodnych ale testy owu bardzo słabe dziś zrobiłam z głupa bo mi zostało Jeszcze raz ten owu i wyszedł negatywny . Glupieje . Test ciążowy robiłam teraz . Sama nie wiem co się dzieje . Sory dziewuchy . Serio chyba się usunę z tego forum . Bo was będę tu męczyć zadręczać was a i siebie ale po tych akcjach ja już odpuszczam
Według cyklu owu było 8 września byłam pewna dni płodnych ale testy owu bardzo słabe dziś zrobiłam z głupa bo mi zostało Jeszcze raz ten owu i wyszedł negatywny . Glupieje . Test ciążowy robiłam teraz . Sama nie wiem co się dzieje . Sory dziewuchy . Serio chyba się usunę z tego forum . Bo was będę tu męczyć zadręczać was a i siebie ale po tych akcjach ja już odpuszczam