Zamyślona1234
Zaciekawiona BB
Witam . Mam straszny problem . Mianowicie staramy się o dziecko . I już myślałam że jestem w ciąży wiem może to głupie , ale tak jakbym to czuła . Okresy mam co 26 dni do 28 . W miarę regularnie wszystkie badania są idealne . Wręcz książkowe . Dziś przypada termin miesiączki . Ale na razie cisza zazwyczaj miałam potworne bóle piersi , głowy , nudności , itp już z tydzień przed . Teraz nic poza bólem nóg i miednicy. Mąż często wyjeżdża więc ostatni stosunek był 7,8,,i wczoraj . Tak wiem wczorajszy odpada bo jestem już przed . Ale w sobotę robiłam testy które pokazały cienką kreseczkę malutką . Nie wytrzymałam dziś rano zrobiłam strumieniowy test i już nic zero nawet cienia ehhh . Być może bardzo podchodzę do tego stresujaco aby ujrzeć dwie kreseczki . Objawów przed okresem brak tylko ten ból miednicy . Plus śluz zbity minimalny kleisty troszku zabarwiony na żółto . Kolejną wizytę mam 19 września u ginekologa gdyż chodzę regularnie . Trafiłam do niego w tym roku częściej dlategoz że miałam straszne okresy krwawienia ale na szczęście wszystko ok i z hormonami itp nie ma przeciwwskazań do zajścia w ciążę ale to nie jest łatwe mam już dwoje dzieci ale marzę o trzecim , marzymy taka mam cichą nadzieję że się okres nie pojawi . Czy któraś miała podobną sytuację że testy pokazały później kreseczkę ta wymarzoną . Planuję pójść właśnie na betę z krwi ale nie wiem kiedy najlepiej pójść .
Może pisze jak osoba nie doświadczona ale w chaosie . Z wcześniejszymi zajściami w ciążę nie miałam problemu , spóźniał się okres po tyg , robiłam test dwie kreski wizyta u gin. Ciąża . A teraz . Dwa testy cienka kreseczka jeden w dzień okresu negatywny. Czy zawczesnie . Czy może zabardzo świruje posłucham jak to było u was może jest nadzieja ...
Może pisze jak osoba nie doświadczona ale w chaosie . Z wcześniejszymi zajściami w ciążę nie miałam problemu , spóźniał się okres po tyg , robiłam test dwie kreski wizyta u gin. Ciąża . A teraz . Dwa testy cienka kreseczka jeden w dzień okresu negatywny. Czy zawczesnie . Czy może zabardzo świruje posłucham jak to było u was może jest nadzieja ...