Zamyślona1234
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okres miałam 25 sierpnia mój cykl trwa 28 dni .26 miałaś miesiączkę, a 9 się testujesz? Minęło
Dopiero 15dniile dni trwa twój cykl?
wiec dzisiaj minęło dopiero 18. Musisz troszkę wyluzować bo oszalejesz.. wykonywałas jakieś badania? Ile cykli staracie się o dziecko??Okres miałam 25 sierpnia mój cykl trwa 28 dni .
Zapewne tak dlatego już odpuszczam niech się dzieje wola Boga jak to się mówiNie może tylko jest to głupie. Robisz sobie krzywdę tym
Staramy się już 4 lata . Badania są ok jak i u mnie tak jak i u mężawiec dzisiaj minęło dopiero 18. Musisz troszkę wyluzować bo oszalejesz.. wykonywałas jakieś badania? Ile cykli staracie się o dziecko??
To ty jesteś w końcu po owu, przed owu czy tej owu nie było ? Bo testowalas zaraz po miesiączce czyli jeszcze przed owu a teraz mówisz, ze jej nie było ?Staramy się już 4 lata . Badania są ok jak i u mnie tak jak i u mężaw pierwszą ciążę zaszłam w wieku 18 lat i ci najlepsze nie pełnym stosunkiem. Wpadka. Druga ciąża 2014 rok planowana pół roku starań. Teraz idzie to bardzo źle.
No jeśli nawet owulacja była 8 września to testy ani beta nie wyjdą pozytywne. Robisz sobie sama krzywdę testujac tak wcześnieWedług cyklu owu było 8 września byłam pewna dni płodnych ale testy owu bardzo słabe dziś zrobiłam z głupa bo mi zostało Jeszcze raz ten owu i wyszedł negatywny . Glupieje . Test ciążowy robiłam teraz . Sama nie wiem co się dzieje . Sory dziewuchy . Serio chyba się usunę z tego forum . Bo was będę tu męczyć zadręczać was a i siebie ale po tych akcjach ja już odpuszczam
Jeśli owu miałaś 8 września a tego nie wiesz to jesteś 4dpo. Nie ma prawa wyjść Ci testWedług cyklu owu było 8 września byłam pewna dni płodnych ale testy owu bardzo słabe dziś zrobiłam z głupa bo mi zostało Jeszcze raz ten owu i wyszedł negatywny . Glupieje . Test ciążowy robiłam teraz . Sama nie wiem co się dzieje . Sory dziewuchy . Serio chyba się usunę z tego forum . Bo was będę tu męczyć zadręczać was a i siebie ale po tych akcjach ja już odpuszczam
Według cyklu owu było 8 września byłam pewna dni płodnych ale testy owu bardzo słabe dziś zrobiłam z głupa bo mi zostało Jeszcze raz ten owu i wyszedł negatywny . Glupieje . Test ciążowy robiłam teraz . Sama nie wiem co się dzieje . Sory dziewuchy . Serio chyba się usunę z tego forum . Bo was będę tu męczyć zadręczać was a i siebie ale po tych akcjach ja już odpuszczam